"Suggest" functions return "Server Error Server is unavailable"

mike02486
1 Posts
mike02486 posted this 05 August 2017

Help I have a deadline - "Suggest" functions return "Server Error Server is unavailable"

Help I have a deadline - "Suggest" functions return "Server Error Server is unavailable"
Vote to pay developers attention to this features or issue.
5 Comments
Order By: Standard | Newest
Support Team
Support Team posted this 07 August 2017

Hello,

There is a temporary issue on server and it will be fixed soon. Sorry for temporary inconvenience.

Sincerely,
Nettie,
BillionDigital Team

Hello, There is a temporary issue on server and it will be fixed soon. Sorry for temporary inconvenience. Sincerely, Nettie, BillionDigital Team
Gwe Cambrian Web
10 Posts
Gwe Cambrian Web posted this 08 August 2017

Hi BillionDigital - any update on this, please?

E

Hi BillionDigital - any update on this, please? E
Support Team
Support Team posted this 08 August 2017

Hello,

Our developers are working at the issue and we will let you know as soon as it is fixed.

Sincerely,
Nettie,
BillionDigital Team

Hello, Our developers are working at the issue and we will let you know as soon as it is fixed. Sincerely, Nettie, BillionDigital Team
Support Team
Support Team posted this 09 August 2017

Hello,

The issue is fixed, Suggest should work correctly now.

Sincerely,
Nettie,
BillionDigital Team

Hello, The issue is fixed, Suggest should work correctly now. Sincerely, Nettie, BillionDigital Team
justin12
3 Posts
justin12 posted this 2 weeks ago

We are getting this exact error on joomla sites in chrome on different servers today. Is your service down? The sites aren't suggesting I update like they should either so it looks like a larger connectivity issue.

It only seems to work with Chrome in incognito mode. Firefox complains of needing to allow cookies.

We are getting this exact error on joomla sites in chrome on different servers today. Is your service down? The sites aren't suggesting I update like they should either so it looks like a larger connectivity issue. It only seems to work with Chrome in incognito mode. Firefox complains of needing to allow cookies.

Last edited 2 weeks ago by justin12

You must log in or register to leave comments