page section is Disappeared

hashem.mitug
22 Posts
hashem.mitug posted this 06 August 2017

Hi
I work with themler on a WordPress site
During the changes in the site disappeared me all part of the management pages (attached image) https://ibb.co/eBucsF
Now I see blank pages (attached) https://ibb.co/mKWCRa
I would be happy if you would explain to me where everything had gone, and how I was putting it back
Thanks in advance
Jonathan

Hi I work with themler on a WordPress site During the changes in the site disappeared me all part of the management pages (attached image) https://ibb.co/eBucsF Now I see blank pages (attached) https://ibb.co/mKWCRa I would be happy if you would explain to me where everything had gone, and how I was putting it back Thanks in advance Jonathan
Vote to pay developers attention to this features or issue.
5 Comments
Order By: Standard | Newest
DouzanStudio
132 Posts
DouzanStudio posted this 06 August 2017

I've the same issue, There is a shortcode in the backend editor, but not in the front end or in the live preview

I've the same issue, There is a shortcode in the backend editor, but not in the front end or in the live preview
DouzanStudio
132 Posts
DouzanStudio posted this 06 August 2017

It's fixed for me, It's a GoDaddy issue, I think you too Hashem use a GoDaddy hosting, right?

It's fixed for me, It's a GoDaddy issue, I think you too Hashem use a GoDaddy hosting, right?
hashem.mitug
22 Posts
hashem.mitug posted this 07 August 2017

I do not use GoDaddy hospitality
And it's not a problem of hosting
It happened during work, suddenly all the pages disappeared

I do not use GoDaddy hospitality And it's not a problem of hosting It happened during work, suddenly all the pages disappeared
Support Team
Support Team posted this 07 August 2017

Hi,

Maybe you do have some permissions issues, please check that the permissions are set correctly as in this link:

http://answers.themler.io/articles/65488/troubleshooting-read-first

If that does not help, we would need an access to the site back end to investigate the problem further.

Sincerely,
Hella

Hi, Maybe you do have some permissions issues, please check that the permissions are set correctly as in this link: http://answers.themler.io/articles/65488/troubleshooting-read-first If that does not help, we would need an access to the site back end to investigate the problem further. Sincerely, Hella
DouzanStudio
132 Posts
DouzanStudio posted this 07 August 2017

^ + Check your server's php version , I went to this issue with php 7.1 and it's fixed with php 7 version

^ + Check your server's php version , I went to this issue with php 7.1 and it's fixed with php 7 version
You must log in or register to leave comments