The system does not work?

info2253
5 Posts
info2253 posted this 07 August 2017

Hello.

I am a paying customer Themler.

Today I was trying to start a new project, but the system behaves strangely.

It does not let me add new elements and log me out of the system.

I attach a screenshot to my device as an attachment.

Best regards

Kari Levelä
info@adutor.fi

Hello. I am a paying customer Themler. Today I was trying to start a new project, but the system behaves strangely. It does not let me add new elements and log me out of the system. I attach a screenshot to my device as an attachment. Best regards Kari Levelä info@adutor.fi
Vote to pay developers attention to this features or issue.
17 Comments
Order By: Standard | Newest
Support Team
Support Team posted this 07 August 2017

Hi,

Sorry for the issues, we have some technical problems. Our developers are working to fix it and it should be fine soon.

Sincerely,
Hella

Hi, Sorry for the issues, we have some technical problems. Our developers are working to fix it and it should be fine soon. Sincerely, Hella
Support Team
Support Team posted this 07 August 2017

Hello,

The issue should be fixed now.

Sincerely,
Nettie,
BillionDigital Team

Hello, The issue should be fixed now. Sincerely, Nettie, BillionDigital Team
oceanite
47 Posts
oceanite posted this 07 August 2017

I have the same problem. Thank you
Regards

I have the same problem. Thank you Regards
info2253
5 Posts
info2253 posted this 08 August 2017

Hello.

The same problem continues!

When can the problem be repaired???? :-(

Hello. The same problem continues! When can the problem be repaired???? :-(
webmaster229
1 Posts
webmaster229 posted this 08 August 2017

I have the same problem????

I have the same problem????
Support Team
Support Team posted this 08 August 2017

Hi,

Sorry for the problem, looks like the issue appeared again. Our developers are working now to fix it.

Sincerely,
Hella

Hi, Sorry for the problem, looks like the issue appeared again. Our developers are working now to fix it. Sincerely, Hella
Support Team
Support Team posted this 08 August 2017

Hi,

Could you please try the following temporary solution:

  1. open themler.com and themler.io in two different browser tabs and login on both tabs if you're not logged it.
  2. refresh Themler tab and try to add Section again.

Does the issue continue?

Thank you,
Olivia

Hi, Could you please try the following temporary solution: 1. open *themler.com* and *themler.io* in two different browser tabs and login on both tabs if you're not logged it. 2. refresh Themler tab and try to add Section again. Does the issue continue? Thank you, Olivia
Support Team
Support Team posted this 08 August 2017

Hi,

Our developers reported that they fixed the issue with flashing login screen when you're trying to insert image or section.
Please try again and let us know the result.

Thank you,
Olivia

Hi, Our developers reported that they fixed the issue with flashing login screen when you're trying to insert image or section. Please try again and let us know the result. Thank you, Olivia
info2253
5 Posts
info2253 posted this 09 August 2017

Hello.

Right now it works again.

Hello. Right now it works again.
oceanite
47 Posts
oceanite posted this 09 August 2017

Hello,
In my case, still not working

Hello, In my case, still not working
Support Team
Support Team posted this 09 August 2017

Hi,

Please let us know where the issue still persists? It is with the photos or with the sections?

Sincerely,
Hella

Hi, Please let us know where the issue still persists? It is with the photos or with the sections? Sincerely, Hella
oceanite
47 Posts
oceanite posted this 10 August 2017

Hello Hella,

Problem login in chrome and firefox.
In firefox message: script:https://cstatic.billiondigital…ler/354/start.js line 1 > eval:43934

regards

Hello Hella, Problem login in chrome and firefox. In firefox message: script:https://cstatic.billiondigital…ler/354/start.js line 1 > eval:43934 regards
Support Team
Support Team posted this 10 August 2017

Hello,

Please try to clear cache:
http://answers.themler.com/articles/8713/error-sorry-an-error-has-occurred-please-clear-your-browser-cache
and clear AppCache. Use Chrome browser for this:
http://answers.themler.com/articles/14063/how-to-clear-appcache
Let us know if the issue is still present.

Sincerely,
Nettie,
BillionDigital Team

Hello, Please try to clear cache: http://answers.themler.com/articles/8713/error-sorry-an-error-has-occurred-please-clear-your-browser-cache and clear AppCache. Use Chrome browser for this: http://answers.themler.com/articles/14063/how-to-clear-appcache Let us know if the issue is still present. Sincerely, Nettie, BillionDigital Team
oceanite
47 Posts
oceanite posted this 10 August 2017

I have done both cleanings cache.
In my case, still not working. When i click on, nothing happens, in chrome. In firefox, problem script https://cstatic.billiondigital…ler/354/start.js line 1 > eval:43934.

Not problem with themler on desktop.

Regards

I have done both cleanings cache. In my case, still not working. When i click on, nothing happens, in chrome. In firefox, problem script https://cstatic.billiondigital…ler/354/start.js line 1 > eval:43934. Not problem with themler on desktop. Regards
Support Team
Support Team posted this 10 August 2017

Hello,

Could you please create a new private topic and provide temporary access to your website for investigation?

Sincerely,
Nettie,
BillionDigital Team

Hello, Could you please create a new private topic and provide temporary access to your website for investigation? Sincerely, Nettie, BillionDigital Team
oceanite
47 Posts
oceanite posted this 10 August 2017

The problem is resolved, were the cookies.

Thanks and sorry

The problem is resolved, were the cookies. Thanks and sorry
Support Team
Support Team posted this 11 August 2017

Hi,

Nice to hear that. Feel free to contact us in any other occasion.

Sincerely,
Hella

Hi, Nice to hear that. Feel free to contact us in any other occasion. Sincerely, Hella
You must log in or register to leave comments