Columns width not working - Joomla

denisp
34 Posts
denisp posted this 6 days ago

hello,
I am working in localhost, on Joomla.

If a put a new Section with 3 columns,
and I set each column to 33% I don't get what I suppose to get.

I get a layout that does not match the 33% | 33% | 33%
Please see the attachment.

thanks in advance
denis

hello, I am working in localhost, on Joomla. If a put a new Section with 3 columns, and I set each column to 33% I don't get what I suppose to get. I get a layout that does not match the 33% | 33% | 33% Please see the attachment. thanks in advance denis
Vote to pay developers attention to this features or issue.
8 Comments
Order By: Standard | Newest
Support Team
Support Team posted this 6 days ago

Hi,

Please attach your theme exported with the content and editor included.

Sincerely,
Hella

Hi, Please attach your theme exported with the content and editor included. Sincerely, Hella
denisp
34 Posts
denisp posted this 6 days ago

hello,
here the the exported.

I was also trying with a 2 columns 100% | 100%
and I get the same issue.

thanks in advance
denis

hello, here the the exported. I was also trying with a 2 columns 100% | 100% and I get the same issue. thanks in advance denis
Support Team
Support Team posted this 6 days ago

Hi,

I have installed your theme and the columns look just fine. I have added new columns and they are also fine. So we need to test it on your site. Can you put it online?

Sincerely,
Hella

Hi, I have installed your theme and the columns look just fine. I have added new columns and they are also fine. So we need to test it on your site. Can you put it online? Sincerely, Hella
denisp
34 Posts
denisp posted this 6 days ago

maybe it depends on the component I have installed: OS Property.
I put the website online...

thanks again

maybe it depends on the component I have installed: OS Property. I put the website online... thanks again
Support Team
Support Team posted this 6 days ago

Thanks, let us know when we can access it.

Sincerely,
Hella

Thanks, let us know when we can access it. Sincerely, Hella
denisp
34 Posts
denisp posted this 6 days ago

OK, the web site is online.
where can I send you administrator access?

thanks
denis

OK, the web site is online. where can I send you administrator access? thanks denis
denisp
34 Posts
denisp posted this 6 days ago

Solved!

It was a CSS conflict with the OS Property component.

FYI: .container-fluid{width:770px;margin:0 auto}

thanks
denis

Solved! It was a CSS conflict with the OS Property component. FYI: .container-fluid{width:770px;margin:0 auto} thanks denis
Support Team
Support Team posted this 5 days ago

Hi,

Nice to hear that the issue is solved now. Feel free to contact us in any other occasion.

Sincerely,
Hella

Hi, Nice to hear that the issue is solved now. Feel free to contact us in any other occasion. Sincerely, Hella
You must log in or register to leave comments