The CSS Class @keyframes getting changed to @@keyframes after exporting to html. Why ???

Web IT Solutions LLP
308 Posts
Web IT Solutions LLP posted this 08 November 2017

Dear Sir,

The @keyframes class after exporting its getting changed to @@keyframes leading to not working of my classes. I am doing manually edit by removing additioanl @ and then saving in order to work. Why ???

Sample given below,

@keyframes scrollin 
    {
0% {left:800px;}
100% {left:-800px;}
}

Need your support for the same, how to overcome this issue. ???

Kindly find the screenshot attached.

Regards
Suffian Ahmed

Dear Sir, The @keyframes class after exporting its getting changed to @@keyframes leading to not working of my classes. I am doing manually edit by removing additioanl @ and then saving in order to work. Why ??? Sample given below, @keyframes scrollin { 0% {left:800px;} 100% {left:-800px;} } Need your support for the same, how to overcome this issue. ??? Kindly find the screenshot attached. Regards Suffian Ahmed
Vote to pay developers attention to this features or issue.
8 Comments
Order By: Standard | Newest
Web IT Solutions LLP
308 Posts
Web IT Solutions LLP posted this 08 November 2017

This is also one more issue we are getting after exporting. I belive this issues/bugs appering after latest updates only.

<script src="//load.sumome.com/" data-sumo-site-id="78b552e9fb234177938ead9d529cf1536a29dc31d2ee106f0134bf9c8d241b49" async="async"></script>

Why src="/load.sumome.com/" slash appending on this URL src ???

Need your fixes on this at higher priority, lots of third party css & scripts are not functioning please...

Regards
Suffian Ahmed

This is also one more issue we are getting after exporting. I belive this issues/bugs appering after latest updates only. <script src="//load.sumome.com/" data-sumo-site-id="78b552e9fb234177938ead9d529cf1536a29dc31d2ee106f0134bf9c8d241b49" async="async"></script> Why `src="/load.sumome.com/"` slash appending on this URL src ??? Need your fixes on this at higher priority, lots of third party css & scripts are not functioning please... Regards Suffian Ahmed
Web IT Solutions LLP
308 Posts
Web IT Solutions LLP posted this 08 November 2017

Again more examples, kindly find the screenshot too for your understanidng

<script id="dsq-count-scr" src="//sochsolarsystems.disqus.com/count.js" async></script>

// is appending in the above script //sochsolarsystems.disqus.com/count.js why // appended ????
Regards
Suffian Ahmed

Again more examples, kindly find the screenshot too for your understanidng <script id="dsq-count-scr" src="//sochsolarsystems.disqus.com/count.js" async></script> // is appending in the above script `//sochsolarsystems.disqus.com/count.js` why // appended ???? Regards Suffian Ahmed
Web IT Solutions LLP
308 Posts
Web IT Solutions LLP posted this 16 November 2017

Any updates on my issue...?????

Regards
Suffian Ahmed

Any updates on my issue...????? Regards Suffian Ahmed
Web IT Solutions LLP
308 Posts
Web IT Solutions LLP posted this 11 December 2017

Any updates on this point..

Regards
Suffian Ahmed

Any updates on this point.. Regards Suffian Ahmed
Support Team
Support Team posted this 11 December 2017

Hi,

The @keyframes class after exporting its getting changed to @@keyframes

Exactly where you add this code? I've tested it on my side and everything is ok.
Does the issue happen is you SAVE the theme, not PUBLISH?

Why src="/load.sumome.com/" slash appending on this URL src ???

Did you try to specify complete path like: http://load.sumome.com? The full path should work better.

Thank you,
Olivia

Hi, > The @keyframes class after exporting its getting changed to @@keyframes Exactly where you add this code? I've tested it on my side and everything is ok. Does the issue happen is you SAVE the theme, not PUBLISH? > Why src="/load.sumome.com/" slash appending on this URL src ??? Did you try to specify complete path like: `http://load.sumome.com`? The full path should work better. Thank you, Olivia
Web IT Solutions LLP
308 Posts
Web IT Solutions LLP posted this 12 December 2017

But, why i am facing this issue. I will share my project file for your reference.

And, yes i have specify complete path but still http:// removed and just appended with // Why?

Find the screenshot for the same.

Regards
Suffian Ahmed

But, why i am facing this issue. I will share my project file for your reference. And, yes i have specify complete path but still http:// removed and just appended with // Why? Find the screenshot for the same. Regards Suffian Ahmed
Web IT Solutions LLP
308 Posts
Web IT Solutions LLP posted this 12 December 2017

Dear Olivia,

Source File where we have used @@keyframes and output missing single @.

Download the .zip fiel source and review the same,

We have attached screenshot of the script too. We are using the CSS @@Keyframes under EDIT HTML HTML Control inside <style> tabe not under EDIT CSS section. 

The @@keyframe us under the style tag it shoult not file i believe.

Regards
Suffian Ahmed

Dear Olivia, Source File where we have used @@keyframes and output missing single @. Download the .zip fiel source and review the same, We have attached screenshot of the script too. We are using the CSS @@Keyframes under EDIT HTML HTML Control inside <style> tabe not under EDIT CSS section. The @@keyframe us under the style tag it shoult not file i believe. Regards Suffian Ahmed
Support Team
Support Team posted this 14 December 2017

Hi,

Here is what I tried:

  1. downloaded the attached theme and opened it in Themler
  2. added new HTML control and copied css from the existing html control
  3. removed second @
  4. saved changes and refreshed the page. The rule looks ok.
  5. I also tried to edit and save existing HTML control with the same result. Are you sure that original css contains this rule with one @?

Thank you,
Olivia

Hi, Here is what I tried: 1. downloaded the attached theme and opened it in Themler 2. added new HTML control and copied css from the existing html control 3. removed second `@` 4. saved changes and refreshed the page. The rule looks ok. 5. I also tried to edit and save existing HTML control with the same result. Are you sure that original css contains this rule with one `@`? Thank you, Olivia
You must log in or register to leave comments