confused about saving themes

remmertkool
3 Posts
remmertkool posted this 4 days ago

L.S.

I try to acces some former themes of mine but it looks like all "home" pages are gone.

With one of my templates I wanted to add e "Default" page so the template can be used by Hikashop.

However since I did that it looks like default and home don't exist together and my former templates are "screwed".

I am not a coder (thats why i use themler) so what do i miss?

L.S. I try to acces some former themes of mine but it looks like all "home" pages are gone. With one of my templates I wanted to add e "Default" page so the template can be used by Hikashop. However since I did that it looks like default and home don't exist together and my former templates are "screwed". I am not a coder (thats why i use themler) so what do i miss?

Last edited 4 days ago by remmertkool

Vote to pay developers attention to this features or issue.
3 Comments
Order By: Standard | Newest
Support Team
Support Team posted this 4 days ago

Hi,

Unfortunately the issue with missing templates(pages?) is not quite clear to us. Could you please explain it in more details including screenshots.
Themler theme includes a number of templates by default (Home, Page, Default, etc). They cannot be removed and they are applied to the CMS pages automatically.

Thank you,
Olivia

Hi, Unfortunately the issue with missing templates(pages?) is not quite clear to us. Could you please explain it in more details including screenshots. Themler theme includes a number of templates by default (Home, Page, Default, etc). They cannot be removed and they are applied to the CMS pages automatically. Thank you, Olivia
remmertkool
3 Posts
remmertkool posted this 3 days ago

Dear Olivia,

I have reinstalled Themler. I am using a standard template and now was able to use the complete template (home page and default page). I do not what was wrong .

For now i am ok.

Thank you

Dear Olivia, I have reinstalled Themler. I am using a standard template and now was able to use the complete template (home page and default page). I do not what was wrong . For now i am ok. Thank you
Support Team
Support Team posted this 3 days ago

Hello,

Thanks for letting us know. It might have been related to some broken theme or something else, it is difficult to know exactly now. Please feel free to contact us if the issue happens once more or in any other case.

Sincerel,y
Nettie,
BillionDigital Team

Hello, Thanks for letting us know. It might have been related to some broken theme or something else, it is difficult to know exactly now. Please feel free to contact us if the issue happens once more or in any other case. Sincerel,y Nettie, BillionDigital Team
You must log in or register to leave comments