problem with submenu

webcompanysale
70 Posts
webcompanysale posted this 2 weeks ago

hi
in front page:
when hover on button, the submenu dont open good, it under the slider.(1.jpg)
after scroling a litle its good.(2.jpg)
in pages:
when i hover on the menu button and try go to submenu it desapre.

thanks

hi in front page: when hover on button, the submenu dont open good, it under the slider.(1.jpg) after scroling a litle its good.(2.jpg) in pages: when i hover on the menu button and try go to submenu it desapre. thanks
Vote to pay developers attention to this features or issue.
4 Comments
Order By: Standard | Newest
Support Team
Support Team posted this 2 weeks ago

Hi,

The images are not attached to the message. But I assume that you can try to do the following. Your menu is located inside the Header? And the slider is outside the header? Then open the Header settings and set the position option to relative and the z-index property to 1000.
If that does not help, provide an access to the site back end.

Sincerely,
Hella

Hi, The images are not attached to the message. But I assume that you can try to do the following. Your menu is located inside the Header? And the slider is outside the header? Then open the Header settings and set the position option to `relative` and the z-index property to `1000`. If that does not help, provide an access to the site back end. Sincerely, Hella
webcompanysale
70 Posts
webcompanysale posted this 2 weeks ago

I ADD THE PIC

I ADD THE PIC
webcompanysale
70 Posts
webcompanysale posted this 2 weeks ago

ITS WORK

THWNKS

ITS WORK THWNKS
Support Team
Support Team posted this 2 weeks ago

You are welcome. Feel free to contact us in any other occasion.

Sincerely,
Hella

You are welcome. Feel free to contact us in any other occasion. Sincerely, Hella
You must log in or register to leave comments