"HTTP Error 404. The requested resource is not found."

stephaniemooney
12 Posts
stephaniemooney posted this 2 weeks ago

When I open the themler editor on any of my wordpress sites (I've tried on multiple sites, on multiple hosting accounts), I can't log in, save, publish, or export. I just keep getting a "HTTP Error 404. The requested resource is not found." message.

When I open the themler editor on any of my wordpress sites (I've tried on multiple sites, on multiple hosting accounts), I can't log in, save, publish, or export. I just keep getting a "HTTP Error 404. The requested resource is not found." message.
Vote to pay developers attention to this features or issue.
8 Comments
Order By: Standard | Newest
stephaniemooney
12 Posts
stephaniemooney posted this 2 weeks ago

Wanted to add that I also can't log in or save on the desktop program. I tried opening an existing template and creating a new one. The whole program seems to have suddenly become unusable for me.

Screen-Shot-2017-12-07-at-12.14.17-PM.png

Wanted to add that I also can't log in or save on the desktop program. I tried opening an existing template and creating a new one. The whole program seems to have suddenly become unusable for me. !Screen-Shot-2017-12-07-at-12.14.17-PM.png!

Last edited 2 weeks ago by stephaniemooney

Ludwig
11 Posts
Ludwig posted this 2 weeks ago

I have the same problem

I have the same problem
Support Team
Support Team posted this 2 weeks ago

Hello,

We are sorry for temporary inconvenience. The issue is fixed, please try now.

Sincerely,
Nettie,
BillionDigital Team

Hello, We are sorry for temporary inconvenience. The issue is fixed, please try now. Sincerely, Nettie, BillionDigital Team
stephaniemooney
12 Posts
stephaniemooney posted this 1 weeks ago

Okay, thank you.

Okay, thank you.
Support Team
Support Team posted this 1 weeks ago

Hi,

You're welcome.
Please let us know if you have any further questions.

Thanks,
Ivan

Hi, You're welcome. Please let us know if you have any further questions. Thanks, Ivan
elviro.valencia
1 Posts
elviro.valencia posted this 3 days ago

Hello,
I have this same problem, in my case I work with joomla.
When updating a template, I work on it again in thempler and I get the error 404not found.
I request your help to solve this issue.
Greetings. Elviro

Hello, I have this same problem, in my case I work with joomla. When updating a template, I work on it again in thempler and I get the error 404not found. I request your help to solve this issue. Greetings. Elviro

Last edited 3 days ago by elviro.valencia

Support Team
Support Team posted this 3 days ago

Hi Elviro,

We have answered in your other topic.

Sincerely,
Nettie,
BillionDigital Team

Hi Elviro, We have answered in your other topic. Sincerely, Nettie, BillionDigital Team
Support Team
Support Team posted this 3 days ago

Hello,

Our developers have fixed the issue. The fix will be included into the Hot-fix update that will be issued soon.

Sincerely,
Nettie,
BillionDigital Team

Hello, Our developers have fixed the issue. The fix will be included into the Hot-fix update that will be issued soon. Sincerely, Nettie, BillionDigital Team
You must log in or register to leave comments