Problems whit layout

alex463
2 Posts
alex463 posted this 22 February 2018

Hello,

I have made a prestashop them whit themler and used the live versio (not on windows)
if i look how it looks it is perfect, but after everything is done i get ??? as background and not the pictures i used.
i like to get it ready so i can setup the rest of the shop.
you can look under this link
I hope you can help
i run prestashop 1.6.0.8 the same as in the windows version

Hello, I have made a prestashop them whit themler and used the live versio (not on windows) if i look how it looks it is perfect, but after everything is done i get ??? as background and not the pictures i used. i like to get it ready so i can setup the rest of the shop. you can look under this [link][1] I hope you can help i run prestashop 1.6.0.8 the same as in the windows version [1]: http://amor.nl/dog
Vote to pay developers attention to this features or issue.
1 Comments
Order By: Standard | Newest
Support Team
Support Team posted this 26 February 2018

Hello,

At the moment the page content is empty - is this the issue you mean?
Please first make sure there following settings are correct in Prestashop admin:
http://answers.themler.io/articles/3829/how-to-use-prestashop-theme#features_of_using

Sincerely,
Nettie,
BillionDigital Team

Hello, At the moment the page content is empty - is this the issue you mean? Please first make sure there following settings are correct in Prestashop admin: http://answers.themler.io/articles/3829/how-to-use-prestashop-theme#features_of_using Sincerely, Nettie, BillionDigital Team
You must log in or register to leave comments