background disappears in mobile view

anthony
42 Posts
anthony posted this 28 April 2018

In my wordpress template the mobile view has the background within themler. If I shrink my browser to show the mobile view the background is present however if I view it on my android chrome browser the background is gone. Any idea on how to resolve?

In my wordpress template the mobile view has the background within themler. If I shrink my browser to show the mobile view the background is present however if I view it on my android chrome browser the background is gone. Any idea on how to resolve?
Vote to pay developers attention to this features or issue.
5 Comments
Order By: Standard | Newest
Support Team
Support Team posted this 29 April 2018

Hello Anthony,
Could you please provide the link to your site with the issue?

Thank you,
Gina,
Themler Support

Hello Anthony, Could you please provide the link to your site with the issue? Thank you, Gina, Themler Support
anthony
42 Posts
anthony posted this 29 April 2018

Yes it is https://funflicksstlouis.com

Yes it is https://funflicksstlouis.com
Support Team
Support Team posted this 02 May 2018

Hi,

Do you mean the background image with stars? I can see it in Chrome on my Android phone.

Screenshot-20180502-093652.png

Hi, Do you mean the background image with stars? I can see it in Chrome on my Android phone. !Screenshot-20180502-093652.png!

Last edited 02 May 2018 by Support Team

anthony
42 Posts
anthony posted this 06 May 2018

Yes the background image with stars. On my android phone using the chrome browser I don't see the background. See my screenshot.

Screenshot-20180506-074531.png

Yes the background image with stars. On my android phone using the chrome browser I don't see the background. See my screenshot. !Screenshot-20180506-074531.png!
Support Team
Support Team posted this 07 May 2018

Hi,

I'm using Chrome too.
Please make sure that you updated Chrome application to the latest version and that Chrome did not remove the images to optimize internet traffic. I also suggest that you check the website on another device. I tested it on my phone and tablet and everything is ok.

Thank you,
Olivia

Hi, I'm using Chrome too. Please make sure that you updated Chrome application to the latest version and that Chrome did not remove the images to optimize internet traffic. I also suggest that you check the website on another device. I tested it on my phone and tablet and everything is ok. Thank you, Olivia
You must log in or register to leave comments