Blocked a frame from accessing a cross-origin frame

jansen.marcus
11 Posts
jansen.marcus posted this 20 May 2018

Hey,

Suddenly I receive In Themler the error message "Blocked a frame from accessing a cross-origin frame" on wp-milieu2000.javadu.be when I try to edit the post template.
Other templates don't have this error.
I've checked the general settings in my Wordpress and I don't have the HTTPS everywhere extension on my chrome browser.

But I installed the really simple SSL plugin but I didn't finish the activation (I didn't enable SSL in the section "Almost ready to migrate to SSL"

Could any one help me solve this problem?

Regards,
Mark

Hey, Suddenly I receive In Themler the error message "**Blocked a frame from accessing a cross-origin frame**" on wp-milieu2000.javadu.be when I try to edit ***the post template***. Other templates don't have this error. I've checked the general settings in my Wordpress and I don't have the HTTPS everywhere extension on my chrome browser. *But I installed the **really simple SSL** plugin but I didn't finish the activation (I didn't enable SSL in the section "Almost ready to migrate to SSL"* Could any one help me solve this problem? Regards, Mark
Vote to pay developers attention to this features or issue.
3 Comments
Order By: Standard | Newest
Support Team
Support Team posted this 21 May 2018

Hi,

Please check that the Site Address and Wordpress Address do match under the Settings tab. Also try to completely uninstall that new pug-in, maybe it have changed something in the settings even before activating.

Sincerely,
Hella

Hi, Please check that the Site Address and Wordpress Address do match under the Settings tab. Also try to completely uninstall that new pug-in, maybe it have changed something in the settings even before activating. Sincerely, Hella
jansen.marcus
11 Posts
jansen.marcus posted this 22 May 2018

Hi,

Maybe the reason is that some posts are redirecting to https using the Quick Page/Post Redirect Plugin to redirect posts to a google photos album (f.i. https://goo.gl/photos/....)
When in themler I open the post template themler tries to open such a redirect post.

btw: is there a way to define a wordpress post as a default post to open when I switch to the post template?

Regards,
Mark

Hi, Maybe the reason is that some posts are redirecting to https using the **Quick Page/Post Redirect Plugin** to redirect posts to a google photos album (f.i. https://goo.gl/photos/....) When in themler I open the post template themler tries to open such a redirect post. btw: is there a way to define a wordpress post as a default post to open when I switch to the post template? Regards, Mark
Support Team
Support Team posted this 22 May 2018

Hello Mark,

There isn't a way to choose a post to open by default but you may open any post from the list in the left panel in Themler or from the Blog page using right-click >> Open Link.

Sincerely,
Nettie,
BillionDigital Team

Hello Mark, There isn't a way to choose a post to open by default but you may open any post from the list in the left panel in Themler or from the Blog page using right-click >> Open Link. Sincerely, Nettie, BillionDigital Team
You must log in or register to leave comments