Problem with menu assignment

gaatec
16 Posts
gaatec posted this 25 May 2018

I have a Joomla website with a Themler template. (latest version of both)

I previously created 5 different Page template styles for different pages so as to utilise Themler fully.
I has all worked well up until now.

Today I wanted to create yet another Page template style, for another page, and duplicated one of my existing Page styles as a starting point.

I thereafter tailored this new Page style, and finally wanted to assign this to the specific page under the Joomla "Menu Assignment"

The problem now is that I am not able to choose one menuitem.
As a matter of fact, the only choice that work is the "Toggle All Sections" which assign this template style to absolutely all pages.

Any ideas?

I have a Joomla website with a Themler template. (latest version of both) I previously created 5 different Page template styles for different pages so as to utilise Themler fully. I has all worked well up until now. Today I wanted to create yet another Page template style, for another page, and duplicated one of my existing Page styles as a starting point. I thereafter tailored this new Page style, and finally wanted to assign this to the specific page under the Joomla "Menu Assignment" The problem now is that I am not able to choose one menuitem. As a matter of fact, the only choice that work is the "Toggle All Sections" which assign this template style to absolutely all pages. Any ideas?

Last edited 25 May 2018 by gaatec

Vote to pay developers attention to this features or issue.
2 Comments
Order By: Standard | Newest
gaatec
16 Posts
gaatec posted this 25 May 2018

Strange one.
It seemed to be a Chrome problem.

I just tried to access the Joomla backend in firefox, and it worked well there.

Strange one. It seemed to be a Chrome problem. I just tried to access the Joomla backend in firefox, and it worked well there.
Support Team
Support Team posted this 26 May 2018

Hi,

Sounds strange as that is a Joomla functionality and Themler theme should not affect it. Please try to disable all the Chrome browser extensions to see if some of them are causing the problem.

Sincerely,
Hella

Hi, Sounds strange as that is a Joomla functionality and Themler theme should not affect it. Please try to disable all the Chrome browser extensions to see if some of them are causing the problem. Sincerely, Hella
You must log in or register to leave comments