I'm getting 404 and pages are not found in HTML5 template

waylove
3 Posts
waylove posted this 25 May 2018

Hello,

I've re-download Themler desktop WIN version again, and done a cleans install. It loads my HTML5 template as it should. But as soon I'm start to browse through pages, I'm getting 404 error. And then even the home page is missing.

Any idea?

Please assist.

themler-error.PNG

Cheers.
Rabi

Hello, I've re-download Themler desktop WIN version again, and done a cleans install. It loads my HTML5 template as it should. But as soon I'm start to browse through pages, I'm getting 404 error. And then even the home page is missing. Any idea? Please assist. !themler-error.PNG! Cheers. Rabi
Vote to pay developers attention to this features or issue.
2 Comments
Order By: Standard | Newest
waylove
3 Posts
waylove posted this 26 May 2018

SOLVED

Update.

The problem seems to be related to a live chat script code snippet which will cause that error. But only if the chat operator is logged to the server. Very strange.

Cheers.

SOLVED Update. The problem seems to be related to a live chat script code snippet which will cause that error. But only if the chat operator is logged to the server. Very strange. Cheers.
Support Team
Support Team posted this 28 May 2018

Hi,

Indeed sounds a bit strange. Nice to hear that you have found the cause of the problem. Hope that you could find another chat to use without conflicts.

Sincerely,
Hella

Hi, Indeed sounds a bit strange. Nice to hear that you have found the cause of the problem. Hope that you could find another chat to use without conflicts. Sincerely, Hella
You must log in or register to leave comments