502 - Web server received an invalid response while acting as a gateway or proxy server.

pixalogy2
1 Posts
pixalogy2 posted this 23 July 2018

Hi Getting error below when trying to save themes.

502 - Web server received an invalid response while acting as a gateway or proxy server.

There is a problem with the page you are looking for, and it cannot be displayed. When the Web server (while acting as a gateway or proxy) contacted the upstream content server, it received an invalid response from the content server.

Please help me regarding this.

Thanks & regards,
Upul Bandara

Hi Getting error below when trying to save themes. 502 - Web server received an invalid response while acting as a gateway or proxy server. There is a problem with the page you are looking for, and it cannot be displayed. When the Web server (while acting as a gateway or proxy) contacted the upstream content server, it received an invalid response from the content server. Please help me regarding this. Thanks & regards, Upul Bandara
Vote to pay developers attention to this features or issue.
11 Comments
Order By: Standard | Newest
Support Team
Support Team posted this 23 July 2018

Hello,

We are sorry for temporary inconvenience. We will fix the issue as soon as possible.

Sincerely,
Nettie,
BillionDigital Team

Hello, We are sorry for temporary inconvenience. We will fix the issue as soon as possible. Sincerely, Nettie, BillionDigital Team
Support Team
Support Team posted this 24 July 2018

Hello,

The issue is fixed, all themes including old themes should be opened, logged in and saved without any issues now. It may be needed to clear cache. Let us know in case you have any with any of the themes.

Sincerely,
Nettie,
BillionDigital Team

Hello, The issue is fixed, all themes including old themes should be opened, logged in and saved without any issues now. It may be needed to clear cache. Let us know in case you have any with any of the themes. Sincerely, Nettie, BillionDigital Team
Pasquale Di cosmo
2 Posts
Pasquale Di cosmo posted this 19 December 2018

the problem is not resolved. This morning, here's what the server answers:
502 - Web server received an invalid response while acting as a gateway or proxy server.
There is a problem with the page you are looking for, and it cannot be displayed. When the Web server (while acting as a gateway or proxy) contacted the upstream content server, it received an invalid response from the content server.

the problem is not resolved. This morning, here's what the server answers: 502 - Web server received an invalid response while acting as a gateway or proxy server. There is a problem with the page you are looking for, and it cannot be displayed. When the Web server (while acting as a gateway or proxy) contacted the upstream content server, it received an invalid response from the content server.
Support Team
Support Team posted this 19 December 2018

Hello,

Does the issue happen for you in Themler desktop or on a hosted website? Does the error appear when you open the theme, or change smething, or try to save theme?

Sincerely,
Nettie

Hello, Does the issue happen for you in Themler desktop or on a hosted website? Does the error appear when you open the theme, or change smething, or try to save theme? Sincerely, Nettie
Pasquale Di cosmo
2 Posts
Pasquale Di cosmo posted this 19 December 2018

Good evening, the problem occurs when I try to login. The site is online. And it shows up on all the sites until last week everything is OK. I state that I renewed the license

Good evening, the problem occurs when I try to login. The site is online. And it shows up on all the sites until last week everything is OK. I state that I renewed the license
cgerauy
3 Posts
cgerauy posted this 20 December 2018

I have the same problem but only with some templates.

It opens the template in themler web, but when trying to log in it gives me the 502 error.

Also tried to upload backed up versions of the template and the error remains.

Please help !!

Thanks

I have the same problem but only with some templates. It opens the template in themler web, but when trying to log in it gives me the 502 error. Also tried to upload backed up versions of the template and the error remains. Please help !! Thanks
Support Team
Support Team posted this 20 December 2018

Hello, this is a problem with several locations or countries
Can you please specify this in your C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts file (/etc/hosts for MAC) as temporary solution:

91.109.27.98 themler.io

then restart your themler desktop or browser (computer if it did not help)

Hello, this is a problem with several locations or countries Can you please specify this in your C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts file (/etc/hosts for MAC) as temporary solution: 91.109.27.98 themler.io then restart your themler desktop or browser (computer if it did not help)
cgerauy
3 Posts
cgerauy posted this 20 December 2018

Sorry but It did not work.

I believe that if it were a location-related issue, I should be experiencing the same problem with all my templates, but it is only with some of them.

Anything else that I can try?

Thanks

Sorry but It did not work. I believe that if it were a location-related issue, I should be experiencing the same problem with all my templates, but it is only with some of them. Anything else that I can try? Thanks
Support Team
Support Team posted this 21 December 2018

Hello,

We have forwarded the issue to our developers and will update this topic as soon as there are any news.

Sincerely,
Nettie

Hello, We have forwarded the issue to our developers and will update this topic as soon as there are any news. Sincerely, Nettie
Giuma
81 Posts
Giuma posted this 5 weeks ago

my solution for error 502 https://answers.themler.io/questions/181020/my-solution-for-error-502

my solution for error 502 https://answers.themler.io/questions/181020/my-solution-for-error-502
Support Team
Support Team posted this 5 weeks ago

Hello,

Please try it now, the issue is fixed. If it persists, please clear cache and AppCache and try after this.

Sincerely,
Nettie

Hello, Please try it now, the issue is fixed. If it persists, please clear cache and AppCache and try after this. Sincerely, Nettie
You must log in or register to leave comments