Themler wont load August 2018

designer17
5 Posts
designer17 posted this 26 August 2018

Hi,
My subscription is still active till October.

I am unable to get any of my projects to load.

I get a blank page Themler page.

If I look at the code on the blank page, this is what is there....

** Note - I removed the "<" to show you the code. !doctype html>
html manifest="../../../manifest/456.manifest">
head>

   title>Themler</title>
  meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge" />
   link rel="icon" href="favicon.ico" type="image/x-icon" />
    link rel="shortcut icon" href="favicon.ico" type="image/x-icon" />
    meta charset="utf-8">
    script type="text/javascript" src="app/frontend/html/Intl.min.js"></script>
    script type="text/javascript" src="app/frontend/html/Intl/en-US.js"></script>
    script type="text/javascript" src="app/frontend/html/application.js"></script>
    script type="text/javascript" src="app/frontend/html/builder.js"></script>
    script type="text/javascript" src="app/frontend/html/model.js"></script>
    script type="text/javascript" src="app/frontend/html/project.js"></script>
    script type="text/javascript" src="app/frontend/html.js"></script>
    script type="text/javascript" src="app/frontend/DataProvider.js"></script>
    script type="text/javascript" src="app/frontend/loader.js"></script>
/head>
body></body>

/html>

Can you tell me what is happening please?
Something to do with javascript??
I am using Firefox.

Thanks :)

Hi, My subscription is still active till October. I am unable to get any of my projects to load. I get a blank page Themler page. If I look at the code on the blank page, this is what is there.... ** Note - I removed the "&lt;&quot; to show you the code. !doctype html&gt; html manifest=&quot;../../../manifest/456.manifest&quot;&gt; head&gt; title>Themler</title> meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge" /> link rel="icon" href="favicon.ico" type="image/x-icon" /> link rel="shortcut icon" href="favicon.ico" type="image/x-icon" /> meta charset="utf-8"> script type="text/javascript" src="app/frontend/html/Intl.min.js"></script> script type="text/javascript" src="app/frontend/html/Intl/en-US.js"></script> script type="text/javascript" src="app/frontend/html/application.js"></script> script type="text/javascript" src="app/frontend/html/builder.js"></script> script type="text/javascript" src="app/frontend/html/model.js"></script> script type="text/javascript" src="app/frontend/html/project.js"></script> script type="text/javascript" src="app/frontend/html.js"></script> script type="text/javascript" src="app/frontend/DataProvider.js"></script> script type="text/javascript" src="app/frontend/loader.js"></script> /head> body></body> /html> Can you tell me what is happening please? Something to do with javascript?? I am using Firefox. Thanks :)
Vote to pay developers attention to this features or issue.
2 Comments
Order By: Standard | Newest
designer17
5 Posts
designer17 posted this 26 August 2018

* Themler HAS LOADED now, after a few tries and some time. Thank goodness !! :)

*** Themler HAS LOADED now, after a few tries and some time. Thank goodness !! :)
Support Team
Support Team posted this 27 August 2018

Thanks for letting us know. Please contact us if the issue appears again or in any other case.

Sincerely,
Nettie

Thanks for letting us know. Please contact us if the issue appears again or in any other case. Sincerely, Nettie
You must log in or register to leave comments