Anchor menu in Wordpress not showing the active menu

ZCompany
15 Posts
ZCompany posted this 30 September 2018

Hello!

I have a One page Wordpress site, and the main navigation is using anchors to open different parts of the page.
The problem is that it's showing as Active menu only the Home, and when clicked/scrolled to another menu/section - it doesn't change the Active menu.
Here's the site: https://evelinanail.com

The way I'm creating the menu is with Custom Link, and the custom link is forwarded to #sectionname. When clicked the menu opens the section, but the menu stays inactive, just Home is active.

How can I fix this?

Hello! I have a One page Wordpress site, and the main navigation is using anchors to open different parts of the page. The problem is that it's showing as Active menu only the Home, and when clicked/scrolled to another menu/section - it doesn't change the Active menu. Here's the site: https://evelinanail.com The way I'm creating the menu is with Custom Link, and the custom link is forwarded to #sectionname. When clicked the menu opens the section, but the menu stays inactive, just Home is active. How can I fix this?
Vote to pay developers attention to this features or issue.
2 Comments
Order By: Standard | Newest
ZCompany
15 Posts
ZCompany posted this 03 October 2018

Any news?

Any news?
ZCompany
15 Posts
ZCompany posted this 05 October 2018

Doesn't matter anymore, I fixed it. Since my menu was in a row, I had to enable Scroll Spy on the row also.

Doesn't matter anymore, I fixed it. Since my menu was in a row, I had to enable Scroll Spy on the row also.
You must log in or register to leave comments