Error code when clicking edit template after upgrading to newest version of Joomla

robert157
1 Posts
robert157 posted this 09 November 2018

Warning: require_once(/home1/krundo/public_html/trystband.com/administrator/includes/toolbar.php): failed to open stream: No such file or directory in /home1/krundo/public_html/trystband.com/templates/untitled/app/index.php on line 25

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home1/krundo/public_html/trystband.com/administrator/includes/toolbar.php' (include_path='.:/opt/php56/lib/php') in /home1/krundo/public_html/trystband.com/templates/untitled/app/index.php on line 25

Warning: require_once(/home1/krundo/public_html/trystband.com/administrator/includes/toolbar.php): failed to open stream: No such file or directory in /home1/krundo/public_html/trystband.com/templates/untitled/app/index.php on line 25 Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home1/krundo/public_html/trystband.com/administrator/includes/toolbar.php' (include_path='.:/opt/php56/lib/php') in /home1/krundo/public_html/trystband.com/templates/untitled/app/index.php on line 25
Vote to pay developers attention to this features or issue.
4 Comments
Order By: Standard | Newest
Support Team
Support Team posted this 09 November 2018

Hello,

This is related to Joomla 3.9 update. Please follow these steps:
https://answers.themler.io/articles/173620/how-to-fix-the-error-after-updating-to-joomla-3-9
And after this update Themler to the latest version.

Sincerely,
Nettie

Hello, This is related to Joomla 3.9 update. Please follow these steps: https://answers.themler.io/articles/173620/how-to-fix-the-error-after-updating-to-joomla-3-9 And after this update Themler to the latest version. Sincerely, Nettie
michal.k.stepan
1 Posts
michal.k.stepan posted this 23 November 2018

Thanks :-)

Thanks :-)
Support Team
Support Team posted this 23 November 2018

You are welcome!

Sincerely,
Nettie

You are welcome! Sincerely, Nettie
zmeskal
1 Posts
zmeskal posted this 03 January 2019

To fix a bug with editing a template after updating on joomla 3.9 I used the above procedure. Everything went wrong, in one case, the following error occurred after pressing the "Edit template" button:

[PHP_ERROR]{"message":"\n\nOS: Linux wl26-f185 2.6.32-696.18.7.el6.x86_64 #1 SMP Thu Jan 4 17:31:22 UTC 2018 x86_64\nPHP: 7.1.5\nerror handler: A non well formed numeric value encountered\nArray\n(\n [value] => 128M\n [str] => 128m\n)\n Callstack: \n -> Helper::toBytes('128M')\n -> Helper::getMemoryLimit()\n -> Helper::tryAllocateMemory()\n -> ExportController::execute(array(4) { ... })\n\n\n","type":"E_NOTICE","file":"/data/web/virtuals/37340/virtual/www/templates/zp/app/classes/Helper.php","line":585}[PHP_ERROR]

This is the error on the site :

Warning: Parameter 2 to modChrome_block() expected to be a reference, value given in /data/web/virtuals/37340/virtual/www/templates/zp/html/modules.php on line 57

Warning: Parameter 3 to modChrome_block() expected to be a reference, value given in /data/web/virtuals/37340/virtual/www/templates/zp/html/modules.php on line 57

Can you help me ?

Thanks

To fix a bug with editing a template after updating on joomla 3.9 I used the above procedure. Everything went wrong, in one case, the following error occurred after pressing the "Edit template" button: [PHP_ERROR]{"message":"\n\nOS: Linux wl26-f185 2.6.32-696.18.7.el6.x86_64 #1 SMP Thu Jan 4 17:31:22 UTC 2018 x86_64\nPHP: 7.1.5\nerror handler: A non well formed numeric value encountered\nArray\n(\n [value] => 128M\n [str] => 128m\n)\n Callstack: \n -> Helper::toBytes('128M')\n -> Helper::getMemoryLimit()\n -> Helper::tryAllocateMemory()\n -> ExportController::execute(array(4) { ... })\n\n\n","type":"E_NOTICE","file":"\/data\/web\/virtuals\/37340\/virtual\/www\/templates\/zp\/app\/classes\/Helper.php","line":585}[PHP_ERROR] This is the error on the site : Warning: Parameter 2 to modChrome_block() expected to be a reference, value given in /data/web/virtuals/37340/virtual/www/templates/zp/html/modules.php on line 57 Warning: Parameter 3 to modChrome_block() expected to be a reference, value given in /data/web/virtuals/37340/virtual/www/templates/zp/html/modules.php on line 57 Can you help me ? Thanks
You must log in or register to leave comments