Pulsating Image on front page and bouncing parralax image on scroll in IE and Edge. It is fine in chrome and firefox.

karlkh75
6 Posts
karlkh75 posted this 2 weeks ago

https://sunrisesideweb.com/

The image has only the animation to make the logo fade in/up but in internet explorer and edge browsers it has a strange effect of pulsating that I did not add and I don't want. How can I get it to stop?

Also, in these two terrible browsers that nobody should use, the scrolling kind of bounces with every notch of the mouse wheel and it is qhite jarring and off-putting. It is especially noticeable in the section with the parralax background near the bottom. Is there any way to correct this? Again it looks fine in chrome and firefox.

Thanks

https://sunrisesideweb.com/ The image has only the animation to make the logo fade in/up but in internet explorer and edge browsers it has a strange effect of pulsating that I did not add and I don't want. How can I get it to stop? Also, in these two terrible browsers that nobody should use, the scrolling kind of bounces with every notch of the mouse wheel and it is qhite jarring and off-putting. It is especially noticeable in the section with the parralax background near the bottom. Is there any way to correct this? Again it looks fine in chrome and firefox. Thanks
Vote to pay developers attention to this features or issue.
1 Comments
Order By: Standard | Newest
karlkh75
6 Posts
karlkh75 posted this yesterday

Anyone have a clue why this is happening? It seems like it might be cycling through the various sizes of the rsponsive design. I don't know.

Anyone have a clue why this is happening? It seems like it might be cycling through the various sizes of the rsponsive design. I don't know.
You must log in or register to leave comments