YouTube Video Error - Video Unavailalbe when we click on Play Button

Web IT Solutions LLP
401 Posts
Web IT Solutions LLP posted this 04 April 2019

Dear Sir,

We are added YouTube Control in our HTML Website Page (Video.html) while at the time of clicking the video play button it shows one error message as - Video Unavailable. Why?

The same vide is playing successfully from a direct link or from YouTube in Browser but from our Themler Project, it is not. What will be the error please fix this ASAP and share the solutions to us.

YouTube Video Direct URL - Which are not playing in Themler HTML Project
https://www.youtube.com/watch?v=VkC6XewqkMk
https://www.youtube.com/watch?v=OlOxghrqMbY

Ex[ecting your quick response, we are unable to process our work due to this issue. Screenshot of the error message is attached here.

Regards
Suffian Ahmed

Dear Sir, We are added YouTube Control in our HTML Website Page (Video.html) while at the time of clicking the video play button it shows one error message as - Video Unavailable. Why? The same vide is playing successfully from a direct link or from YouTube in Browser but from our Themler Project, it is not. What will be the error please fix this ASAP and share the solutions to us. YouTube Video Direct URL - Which are not playing in Themler HTML Project https://www.youtube.com/watch?v=VkC6XewqkMk https://www.youtube.com/watch?v=OlOxghrqMbY Ex[ecting your quick response, we are unable to process our work due to this issue. Screenshot of the error message is attached here. Regards Suffian Ahmed
Vote to pay developers attention to this features or issue.
11 Comments
Order By: Standard | Newest
Web IT Solutions LLP
401 Posts
Web IT Solutions LLP posted this 04 April 2019

Any updates on this please ??? Consider this as important and provide the fixes ASAP.

Note: Is your support team reply only for the payed support or for general users too they will take care of reply the support tickets ? I am wondering why your team is not replying my tickets.

Regards
Suffian Ahmed

Any updates on this please ??? Consider this as important and provide the fixes ASAP. Note: Is your support team reply only for the payed support or for general users too they will take care of reply the support tickets ? I am wondering why your team is not replying my tickets. Regards Suffian Ahmed
Web IT Solutions LLP
401 Posts
Web IT Solutions LLP posted this 06 April 2019

hello. Need your reply on this one please ?

hello. Need your reply on this one please ?
Web IT Solutions LLP
401 Posts
Web IT Solutions LLP posted this 14 April 2019

any updates ???

any updates ???
Support Team
Support Team posted this 16 April 2019

Hello Suffian,
I apologize for the delay and am very sorry we caused troubles for your project.
I have tried inserting the video to a theme using this link:

https://www.youtube.com/embed/VkC6XewqkMk?controls=0

And it works fine on my end. Could you please try this link instead and let us know if it works for you?
I have got it from the "embed" option in youtube.

Gina
Themler Support

Hello Suffian, I apologize for the delay and am very sorry we caused troubles for your project. I have tried inserting the video to a theme using this link: https://www.youtube.com/embed/VkC6XewqkMk?controls=0 And it works fine on my end. Could you please try this link instead and let us know if it works for you? I have got it from the "embed" option in youtube. Gina Themler Support
Web IT Solutions LLP
401 Posts
Web IT Solutions LLP posted this 23 April 2019

Appreciated Your Reply ;-)

Ok, let me try your link and get back to you ASAP.

Meantime can you reply on this ticket please

https://answers.themler.io/questions/185290/adding-at-the-rate-symbol-or-other-symbols-to-the-page-title-and-head-in-page

Regards
Suffian Ahmed

Appreciated Your Reply ;-) Ok, let me try your link and get back to you ASAP. Meantime can you reply on this ticket please https://answers.themler.io/questions/185290/adding-at-the-rate-symbol-or-other-symbols-to-the-page-title-and-head-in-page Regards Suffian Ahmed
Web IT Solutions LLP
401 Posts
Web IT Solutions LLP posted this 23 April 2019

Hi Gina,

Live URL - http://royalpublicschoolhbr.in/More/Videos.html

Videos are there at the bottom of the vide

Both links are playing successfully in LIVE URL but its failing in Development.

Both your and my links are not playing in preview but in other hands in live URL after publishing to live its playing successfully. Why?

Both screenshots are attached for your reference. why its failure to pay in preview under development and its working fine in live URL?

Regards
Suffian Ahmed

Hi Gina, Live URL - http://royalpublicschoolhbr.in/More/Videos.html Videos are there at the bottom of the vide Both links are playing successfully in LIVE URL but its failing in Development. Both your and my links are not playing in preview but in other hands in live URL after publishing to live its playing successfully. Why? Both screenshots are attached for your reference. why its failure to pay in preview under development and its working fine in live URL? Regards Suffian Ahmed
Support Team
Support Team posted this 24 April 2019

Suffian,
Usually videos don't play inside of Themler as clicking on the video triggers edit options rather than play start. But in browser preview they should work. They do work when I test it with your links.
I assume that under development you mean Themler Editor?

Gina
Themler Support

Suffian, Usually videos don't play inside of Themler as clicking on the video triggers edit options rather than play start. But in browser preview they should work. They do work when I test it with your links. I assume that under development you mean Themler Editor? Gina Themler Support
Web IT Solutions LLP
401 Posts
Web IT Solutions LLP posted this 24 April 2019

yes Themler Editor.. check my previous images attached with the URL localhost

yes Themler Editor.. check my previous images attached with the URL localhost
Support Team
Support Team posted this 24 April 2019

Yes, was just double-checking if you mean development site that Themler offers or Themler editor itself.
As mentioned earlier, videos may not play in Themler Editor itself. Though, of course, they should work in a browser preview. I will check this with the developers.
Meanwhile, if you have any plugins installed in the browser that are security related, try disabling them, as well as antovirus, proxy and firewall (just for testing purposes), and see if video plays then.
Thanks

Gina
Themler Support

Yes, was just double-checking if you mean development site that Themler offers or Themler editor itself. As mentioned earlier, videos may not play in Themler Editor itself. Though, of course, they should work in a browser preview. I will check this with the developers. Meanwhile, if you have any plugins installed in the browser that are security related, try disabling them, as well as antovirus, proxy and firewall (just for testing purposes), and see if video plays then. Thanks Gina Themler Support
Web IT Solutions LLP
401 Posts
Web IT Solutions LLP posted this 24 April 2019

Hi Gina, no plugin installed... yes as you said in the browser preview it supposes to work and play.

my point is why some videos are playing in the browser preview and some not. this is the first time we are facing such an issue.

Regards
Suffian Ahmed

Hi Gina, no plugin installed... yes as you said in the browser preview it supposes to work and play. my point is why some videos are playing in the browser preview and some not. this is the first time we are facing such an issue. Regards Suffian Ahmed
Web IT Solutions LLP
401 Posts
Web IT Solutions LLP posted this 24 April 2019

and on the other hand, the same URLs are working fine with chrome & firefox browsers and also in YouTube. But failed to play under Editor Browser Preview.

and on the other hand, the same URLs are working fine with chrome & firefox browsers and also in YouTube. But failed to play under Editor Browser Preview.
You must log in or register to leave comments