Problem with Google Chrome

Stéphane
39 Posts
Stéphane posted this 02 May 2019

Hi,

I can no more edit my templates with Chrome browser... only with FireFox...
When loading a Json error is displayed and in Themler it shows up that an upgrade is available...

Do you have an explanation why this is happening ?
Do you try to find a solution ?

Thanks in advance for your help and advises
WBR,
Stéphane

Hi, I can no more edit my templates with Chrome browser... only with FireFox... When loading a Json error is displayed and in Themler it shows up that an upgrade is available... Do you have an explanation why this is happening ? Do you try to find a solution ? Thanks in advance for your help and advises WBR, Stéphane
Vote to pay developers attention to this features or issue.
6 Comments
Order By: Standard | Newest
Support Team
Support Team posted this 02 May 2019

Hello,

Could you please try now? If the issue is still present, please clear cache and AppCache. Let us know if the problem is still present with Chrome or Firefox.

Sincerely,
Nettie

Hello, Could you please try now? If the issue is still present, please clear cache and AppCache. Let us know if the problem is still present with Chrome or Firefox. Sincerely, Nettie
richard25
160 Posts
richard25 posted this 02 May 2019

Hi

I am having the same problem. I raised below previously

https://answers.themler.io/questions/187100/themler-update-4-78-to-4-81beta-and-editing-possible-using-firefox-but-not-chrome

Which was recognized as a problem by support below

http://answers.themler.io/questions/186872/wordpress-woocommerce-cart-link-500-error-and-themler-also-not-opening?page=1

Cheers

Hi I am having the same problem. I raised below previously https://answers.themler.io/questions/187100/themler-update-4-78-to-4-81beta-and-editing-possible-using-firefox-but-not-chrome Which was recognized as a problem by support below http://answers.themler.io/questions/186872/wordpress-woocommerce-cart-link-500-error-and-themler-also-not-opening?page=1 Cheers
Stéphane
39 Posts
Stéphane posted this 03 May 2019

Hello,

Could you please try now? If the issue is still present, please clear cache and AppCache. Let us know if the problem is still present with Chrome or Firefox.

Sincerely,
Nettie

Hi Nettie,

Problem still there on Chrome only. After cleaning the cashes I'll have a message saying Retry ? starts like an infinite loop and after about 5+ cancels I'll get a message saying clear your browser cash...

Haven't done any other update for the moment being than JCE Pro editor.

It is exactly what richard25 explains in his first link.

I am having the same problem. I raised below previously
https://answers.themler.io/questions/187100/themler-update-4-78-to-4-81beta-and-editing-possible-using-firefox-but-not-chrome

Thanks for your help,
WBR,
Stéphane

> Hello, > > Could you please try now? If the issue is still present, please clear cache and AppCache. Let us know if the problem is still present with Chrome or Firefox. > > Sincerely, > Nettie > Hi Nettie, Problem still there on Chrome only. After cleaning the cashes I'll have a message saying Retry ? starts like an infinite loop and after about 5+ cancels I'll get a message saying clear your browser cash... Haven't done any other update for the moment being than JCE Pro editor. It is exactly what [richard25][1] explains in his first link. > I am having the same problem. I raised below previously https://answers.themler.io/questions/187100/themler-update-4-78-to-4-81beta-and-editing-possible-using-firefox-but-not-chrome Thanks for your help, WBR, Stéphane [1]: http://answers.themler.io/users/richard25

Last edited 03 May 2019 by Stéphane

Support Team
Support Team posted this 30 May 2019

I am very sorry for the delay.
If the issue is still relevant, try this:
1) navigate to:
chrome://appcache-internals
find your website and click on 'Remove Item'
2) navigate to:
chrome://settings/clearBrowserData
select 'Cached images and files ' and click on 'Clear Data' (please don't check other check-boxes).
3) Reload your Themler Editor.

Gina
Themler Support

I am very sorry for the delay. If the issue is still relevant, try this: 1) navigate to: chrome://appcache-internals find your website and click on 'Remove Item' 2) navigate to: chrome://settings/clearBrowserData select 'Cached images and files ' and click on 'Clear Data' (please don't check other check-boxes). 3) Reload your Themler Editor. Gina Themler Support
tmgarrison
74 Posts
tmgarrison posted this 05 August 2019

This issue remains - with only Chrome.
It's August 2019 and Chrome (which I hate) will not log in through the template in Joomla. I don't get any errors, but I do have the initial log in popup, enter my credentials, then the popup changes to the Billion log in - overlapping the first log in box. I enter the same credentials and...just keep getting an infinite loop to log in. Never any notice of an error.
I can log in using Chrome at the Themler.io site. Usually, with Firefox, that's all I need to do. But Chrome, even though I logged in to the Themler site, I still could not log in after opening a template in Themler for Joomla.
I have no problems with Firefox at all with logging in. But Themler was "designed" to work with Chrome. So there are instances when Themler will not respond to Firefox, or has a bug when you attempt to edit background or images where the item I would click in the Themler header to edit closes as soon as I click to open - before I can select anything.
That "bug" has always been an issue with Firefox. It's like Themler allows me to edit fine with Firefox for a limited time. Then Themler won't allow me to edit certain things again.
The issue with Chrome is certainly not fixed. It's not cache. And it's not AppCache. I have no domains in AppCache. I cleared all the cache (I don't use Chrome for anything other than Themler once in a while), but that didn't help.

This issue remains - with only Chrome. It's August 2019 and Chrome (which I hate) will not log in through the template in Joomla. I don't get any errors, but I do have the initial log in popup, enter my credentials, then the popup changes to the Billion log in - overlapping the first log in box. I enter the same credentials and...just keep getting an infinite loop to log in. Never any notice of an error. I can log in using Chrome at the Themler.io site. Usually, with Firefox, that's all I need to do. But Chrome, even though I logged in to the Themler site, I still could not log in after opening a template in Themler for Joomla. I have no problems with Firefox at all with logging in. But Themler was "designed" to work with Chrome. So there are instances when Themler will not respond to Firefox, or has a bug when you attempt to edit background or images where the item I would click in the Themler header to edit closes as soon as I click to open - before I can select anything. That "bug" has always been an issue with Firefox. It's like Themler allows me to edit fine with Firefox for a limited time. Then Themler won't allow me to edit certain things again. The issue with Chrome is certainly not fixed. It's not cache. And it's not AppCache. I have no domains in AppCache. I cleared all the cache (I don't use Chrome for anything other than Themler once in a while), but that didn't help.
v.patten
1 Posts
v.patten posted this 06 August 2019

Same here. No Artisteer Import possible, No update possible. Emtied the Caches -> No Solution. Sorry, this is crap! And at least i have to click lots of pictures......

Same here. No Artisteer Import possible, No update possible. Emtied the Caches -> No Solution. Sorry, this is crap! And at least i have to click lots of pictures......
You must log in or register to leave comments