Error: 127.0.0.1:12080/ ask Retry? in a loop

be.nawara
5 Posts
be.nawara posted this 11 May 2019

Dear Themler Team,

I startet Themler from my desktop by using the shortcut. After choosing the cms (in my case wp), I´ve got a popup message with the text "127.0.0.1:12080 meldet: Retry?".

I`ve uninstalled Themler, delted the Themler folder in C:\Program Files (x86) and install Themler again, same problem.

In one of the awnser question, someone has the same problem and there a admin wrote, that he should test, if he can start Themler by using the browser with the URL http://127.0.0.1:12080/themler_3019086510/startup/. I test it and it works. I choose WP, and Themler open the "empty" template. Then, I start to import a template from billions, it still works, but the template was a bit broken. And then, I click on update and after this, I got the retry message again.

And now, I couldn´t use Themler, but I have to create a Wp template for a customer. What can I do?

Best regards,
Benjamin

Dear Themler Team, I startet Themler from my desktop by using the shortcut. After choosing the cms (in my case wp), I´ve got a popup message with the text "127.0.0.1:12080 meldet: Retry?". I`ve uninstalled Themler, delted the Themler folder in C:\Program Files (x86) and install Themler again, same problem. In one of the awnser question, someone has the same problem and there a admin wrote, that he should test, if he can start Themler by using the browser with the URL http://127.0.0.1:12080/themler_3019086510/startup/. I test it and it works. I choose WP, and Themler open the "empty" template. Then, I start to import a template from billions, it still works, but the template was a bit broken. And then, I click on update and after this, I got the retry message again. And now, I couldn´t use Themler, but I have to create a Wp template for a customer. What can I do? Best regards, Benjamin

Last edited 11 May 2019 by be.nawara

Vote to pay developers attention to this features or issue.
6 Comments
Order By: Standard | Newest
Support Team
Support Team posted this 12 May 2019

Hello Benjamin,

Could you please try openning Themler in Firefox browser?
We are working on retry issue at the moment.

Gina
Themler Support

Hello Benjamin, Could you please try openning Themler in Firefox browser? We are working on retry issue at the moment. Gina Themler Support
be.nawara
5 Posts
be.nawara posted this 12 May 2019

Hello Themler Support Team,

that seems to be working, thx :-)

Many greatings,
Benjamin Nawara

Hello Themler Support Team, that seems to be working, thx :-) Many greatings, Benjamin Nawara
Support Team
Support Team posted this 14 May 2019

Hello,

The issue in Chrome is fixed, but in order to open the website correctly the following steps are recommended:
1) Open this URL in Chrome:
chrome://appcache-internals
find your website and click on 'Remove Item'

2) Open this URL in Chrome:
chrome://settings/clearBrowserData
select 'Cached images and files ' and click on 'Clear Data' (please don't check other check-boxes).

3) Reload your Themler Editor.

Sincerely,
Nettie

Hello, The issue in Chrome is fixed, but in order to open the website correctly the following steps are recommended: 1) Open this URL in Chrome: chrome://appcache-internals find your website and click on 'Remove Item' 2) Open this URL in Chrome: chrome://settings/clearBrowserData select 'Cached images and files ' and click on 'Clear Data' (please don't check other check-boxes). 3) Reload your Themler Editor. Sincerely, Nettie
Seagull Experts®
12 Posts
Seagull Experts® posted this 06 June 2019

Facing same issue since more than a month.
Tried re-installation of both applications chrome & Themler, cleared cache, history, cookies. Issue still persists. Site created on mozilla based themler shows different header image alignment. Plz check attachment.

Facing same issue since more than a month. Tried re-installation of both applications chrome & Themler, cleared cache, history, cookies. Issue still persists. Site created on mozilla based themler shows different header image alignment. Plz check attachment.
be.nawara
5 Posts
be.nawara posted this 06 June 2019

Facing same issue since more than a month.
Tried re-installation of both applications chrome & Themler, cleared cache, history, cookies. Issue still persists. Site created on mozilla based themler shows different header image alignment. Plz check attachment.

I thing, you are in the wrong post :-) You have problems with rendering your site, not with open the themler editor :-)

> Facing same issue since more than a month. > Tried re-installation of both applications chrome & Themler, cleared cache, history, cookies. Issue still persists. Site created on mozilla based themler shows different header image alignment. Plz check attachment. I thing, you are in the wrong post :-) You have problems with rendering your site, not with open the themler editor :-)
Support Team
Support Team posted this 06 June 2019

Manoj,
Benjamin is correct. This seems to be a different issue. Please, create new support ticket with the link to your site.

Gina
Themler Support

Manoj, Benjamin is correct. This seems to be a different issue. Please, create new support ticket with the link to your site. Gina Themler Support
You must log in or register to leave comments