Three weeks ago and stil no answer

RLuka
13 Posts
RLuka posted this 05 July 2019

Hi,
I installed Themler on my new iMac, but I can't open the files. I see only a white screen.

Solution please

Thanks

Ray

Hi, I installed Themler on my new iMac, but I can't open the files. I see only a white screen. Solution please Thanks Ray
Vote to pay developers attention to this features or issue.
9 Comments
Order By: Standard | Newest
RLuka
13 Posts
RLuka posted this 22 September 2019

Hi,
I tried everything, but I don't; get it to work.

Can you fix the problem when I send the files to you?

Hi, I tried everything, but I don't; get it to work. Can you fix the problem when I send the files to you?
RLuka
13 Posts
RLuka posted this 28 August 2019

No Only with HTML. I used HTML to design the website.

if I start a new one with HTML, then it works fine.

No Only with HTML. I used HTML to design the website. if I start a new one with HTML, then it works fine.
Support Team
Support Team posted this 28 August 2019

Hello,

What happens if you press Create new theme? What happens if you open an existing theme? What is the result if you try to paste this link into Safari or Firefox browser and open Themler:
http://127.0.0.1:29958/themler_2279526072/startup/
Does the issue exist with Themler for HTML only or also with Themler for Wordpress or for Joomla?

Sincerely,
Nettie

Hello, What happens if you press Create new theme? What happens if you open an existing theme? What is the result if you try to paste this link into Safari or Firefox browser and open Themler: http://127.0.0.1:29958/themler_2279526072/startup/ Does the issue exist with Themler for HTML only or also with Themler for Wordpress or for Joomla? Sincerely, Nettie

Last edited 28 August 2019 by Support Team

RLuka
13 Posts
RLuka posted this 27 August 2019

I see this (see attachment) When I try to open de file, I see a white screen. Nothing happen.

Maybe a file is missing, but I don't know for sure.

How can I fix this?

I see this (see attachment) When I try to open de file, I see a white screen. Nothing happen. Maybe a file is missing, but I don't know for sure. How can I fix this?
Support Team
Support Team posted this 26 August 2019

Hello,

Could you please specify the questions from the previous post? In the meantime please consider using Themler in an alternative way - by running it in your CMS on sme localhost or hosted website.

Sincerely,
Nettie

Hello, Could you please specify the questions from the previous post? In the meantime please consider using Themler in an alternative way - by running it in your CMS on sme localhost or hosted website. Sincerely, Nettie
RLuka
13 Posts
RLuka posted this 24 August 2019

Hi,
I think the problem is that Themler doesn't work correctly because it's a 32 bit app and it doesn't work good with Mojave.

Hi, I think the problem is that Themler doesn't work correctly because it's a 32 bit app and it doesn't work good with Mojave.
Support Team
Support Team posted this 13 August 2019

Hello,

Do you see a white screen when you open a new theme or any theme? Also - does the issue happen in Themler for HTML only or also with Themler for CMS like Wordpress?

Sincerely,
Nettie

Hello, Do you see a white screen when you open a new theme or any theme? Also - does the issue happen in Themler for HTML only or also with Themler for CMS like Wordpress? Sincerely, Nettie
RLuka
13 Posts
RLuka posted this 09 August 2019

Hi Nettie,
I tried it all, but it doesn't work. I imported the zip file, copied the files to the Themler under hd_data, but no succes.
I see the frontpage when I click on open (see attachment), but when I tried to open it, I see a white screen.

Hi Nettie, I tried it all, but it doesn't work. I imported the zip file, copied the files to the Themler under hd_data, but no succes. I see the frontpage when I click on open (see attachment), but when I tried to open it, I see a white screen.
Support Team
Support Team posted this 05 July 2019

Hello,

Please try completely uninstalling Themler and also remove Themler folder from the Mac library. Then temporarily disable antivirus and firewall, download and install Themler for Mac anew. Please make sure to backup all the created themes before this, if there are any.

Sincerely,
Nettie

Hello, Please try completely uninstalling Themler and also remove Themler folder from the Mac library. Then temporarily disable antivirus and firewall, download and install Themler for Mac anew. Please make sure to backup all the created themes before this, if there are any. Sincerely, Nettie
You must log in or register to leave comments