Categories in Virtuemart just show one product and footer disapears

Sinergia Innovaciones
11 Posts
Sinergia Innovaciones posted this 4 weeks ago

Hi. I was looking in the forum for a solution to my problem but I didn't find it.
I want to show all products of a category, but only one is shown, besides that the page is misconfigured so the footer get lost.
Could you help me to understand why not show all products and how to view the footer?
Thank you
Diana

Hi. I was looking in the forum for a solution to my problem but I didn't find it. I want to show all products of a category, but only one is shown, besides that the page is misconfigured so the footer get lost. Could you help me to understand why not show all products and how to view the footer? Thank you Diana

Last edited 4 weeks ago by Sinergia Innovaciones

Vote to pay developers attention to this features or issue.
3 Comments
Order By: Standard | Newest
Sinergia Innovaciones
11 Posts
Sinergia Innovaciones posted this 4 weeks ago

Hey, I found the problem.
Virtuemart show the error: missing language flag in languaje content. So I have installed the language pack es_CO, this way the flag was added and already show the products of the categories and also fixed that view of unconfigured product and without footer.
Thanks anyway.
Diana

Hey, I found the problem. Virtuemart show the error: missing language flag in languaje content. So I have installed the language pack es_CO, this way the flag was added and already show the products of the categories and also fixed that view of unconfigured product and without footer. Thanks anyway. Diana
Support Team
Support Team posted this 4 weeks ago

Hi Diana,

Thanks for letting us know. Please feel free to contact us in any other case.

Sincerely,
Nettie

Hi Diana, Thanks for letting us know. Please feel free to contact us in any other case. Sincerely, Nettie
Sinergia Innovaciones
11 Posts
Sinergia Innovaciones posted this 4 weeks ago

Also, the problem was that in short-description I introduced html code, then I removed that code and it worked.
Thanks again.

Also, the problem was that in short-description I introduced html code, then I removed that code and it worked. Thanks again.
You must log in or register to leave comments