Server error - server unavailable

picturesque
29 Posts
picturesque posted this 05 December 2015

I can't edit a theme from within Magento. Error message themler "server error - server unavailable"

I can't edit a theme from within Magento. Error message themler "server error - server unavailable"
Vote to pay developers attention to this features or issue.
24 Comments
Order By: Standard | Newest
pablomartinez
25 Posts
pablomartinez posted this 06 December 2015

I have the same problem with theme for wordpress from Themler on Wordpress and trying to edit the menu.

I have the same problem with theme for wordpress from Themler on Wordpress and trying to edit the menu.

Last edited 07 December 2015 by pablomartinez

picturesque
29 Posts
picturesque posted this 08 December 2015

This appears to have magically fixed itself? No response from support. Nope. It's still there. Just happened again. Hello!

This appears to have magically fixed itself? No response from support. Nope. It's still there. Just happened again. Hello!

Last edited 08 December 2015 by picturesque

Support Team
Support Team posted this 09 December 2015

Hi guys,

I'm terribly sorry for the delay.

Please feel free to create new private tickets and provide us with a temp access to your back-end for the investigation.

We're waiting for your feedback.

Thanks,
Ivan

Hi guys, I'm terribly sorry for the delay. Please feel free to create new private tickets and provide us with a temp access to your back-end for the investigation. We're waiting for your feedback. Thanks, Ivan
picturesque
29 Posts
picturesque posted this 09 December 2015

Private ticket created.

Private ticket created.
Marco
171 Posts
Marco posted this 10 December 2015

Got the same problem, when trying to change anything on the existing layout.
Steps to reproduce:

  1. Logged in
  2. clicked on "Headers"
  3. tried to change the header Layout
  4. Error appears...

edit//
tried in latest FF and Chrome

Got the same problem, when trying to change anything on the existing layout. Steps to reproduce: 1. Logged in 2. clicked on "Headers" 3. tried to change the header Layout 4. Error appears... edit// tried in latest FF and Chrome

Last edited 10 December 2015 by Marco

Marco
171 Posts
Marco posted this 10 December 2015

Update: Tried with 2 different websites - the same...

Update: Tried with 2 different websites - the same...
Support Team
Support Team posted this 10 December 2015

Hi Marco,

Please create a private ticket as well and provide us with an access to your back-end there.

Thanks,
Ivan

Hi Marco, Please create a private ticket as well and provide us with an access to your back-end there. Thanks, Ivan
esmaeili_masood
2 Posts
esmaeili_masood posted this 11 December 2015

I have the same problem with theme for wordpress from Themler on Wordpress and trying to edit a page.
Do you have any answer for this Problem?

I have the same problem with theme for wordpress from Themler on Wordpress and trying to edit a page. Do you have any answer for this Problem?
esmaeili_masood
2 Posts
esmaeili_masood posted this 11 December 2015

Hi Marco,
do you have any Answer?
Thanks,
Masood

Hi Marco, do you have any Answer? Thanks, Masood
Support Team
Support Team posted this 11 December 2015

Hi Masood,

With such an issues we would recommend you to directly create new private ticket and provide us with a temp access to your WP back-end.

Then we'll be able to investigate your problem and try to help you.

Thanks,
Ivan

Hi Masood, With such an issues we would recommend you to directly create new private ticket and provide us with a temp access to your WP back-end. Then we'll be able to investigate your problem and try to help you. Thanks, Ivan
Marco
171 Posts
Marco posted this 11 December 2015

Dear Themler Support.
If so many people have this problem you should have a look at your developers...

Ill open ticket...

@Masood: Not yet, but we will see -- keep you updated...
regards Marco

Dear Themler Support. If so many people have this problem you should have a look at your developers... Ill open ticket... @Masood: Not yet, but we will see -- keep you updated... regards Marco
Marco
171 Posts
Marco posted this 11 December 2015

Ticket is opened - I´m curious...

Ticket is opened - I´m curious...
Marco
171 Posts
Marco posted this 12 December 2015

found out now - by myself - that this happens only to websites which are secured with SSL.
So if i use https:// it will NOT work and I got this server error.
If I use just http:// all went fine...

found out now - by myself - that this happens only to websites which are secured with SSL. So if i use https:// it will NOT work and I got this server error. If I use just http:// all went fine...
BornData
3 Posts
BornData posted this 14 December 2015

Yes, without SSL works, but with SSL does not.

Please fix it asap, It's very annoying to turn off SSL when using themler, and then turn back on SSL in etc. Joomla.

Yes, without SSL works, but with SSL does not. Please fix it asap, It's very annoying to turn off SSL when using themler, and then turn back on SSL in etc. Joomla.
picturesque
29 Posts
picturesque posted this 14 December 2015

I did get the standard "we'll forward it to our developers" answer. Thank you both for posting the solution. I've been editing the template in the Themler site, then downloading and uploading. A bit more tedious for minor tweaks, but perhaps that's better than editing a live site when there's issues like this.

I did get the standard "we'll forward it to our developers" answer. Thank you both for posting the solution. I've been editing the template in the Themler site, then downloading and uploading. A bit more tedious for minor tweaks, but perhaps that's better than editing a live site when there's issues like this.
Marco
171 Posts
Marco posted this 15 December 2015

They should need to fix this SSL Error instantly!
Could not be...

They should need to fix this SSL Error instantly! Could not be...
Webonique
24 Posts
Webonique posted this 16 December 2015

Yes, without SSL works, but with SSL does not.

Please fix it asap, It's very annoying to turn off SSL when using themler, and then turn back on SSL in etc. Joomla.

I have the same issue, still no reply from themler...
Turning off SSL isn't working for me either..... Still error

> Yes, without SSL works, but with SSL does not. > > Please fix it asap, It's very annoying to turn off SSL when using themler, and then turn back on SSL in etc. Joomla. I have the same issue, still no reply from themler... Turning off SSL isn't working for me either..... Still error
Support Team
Support Team posted this 16 December 2015

Hi guys,

Sorry for the delay.
We investigated this issue properly.
Now everything should work fine.

Could you please try to reproduce the issue and let us know the result.

We're waiting for your feedback.

Thanks,
Ivan

Hi guys, Sorry for the delay. We investigated this issue properly. Now everything should work fine. Could you please try to reproduce the issue and let us know the result. We're waiting for your feedback. Thanks, Ivan
Marco
171 Posts
Marco posted this 16 December 2015

tried on two sites - seems to be really solved now.
Thanks.

tried on two sites - seems to be really solved now. Thanks.
picturesque
29 Posts
picturesque posted this 16 December 2015

Fixed for me as well.

Fixed for me as well.
You must log in or register to leave comments