Server error - server unavailable

Webonique
24 Posts
Webonique posted this 14 December 2015

Is there a solution for this bug jet??????????????

Is there a solution for this bug jet??????????????
Vote to pay developers attention to this features or issue.
11 Comments
Order By: Standard | Newest
info1662
1 Posts
info1662 posted this 14 December 2015

I have the same problem. I cannot edit my templates since this error. It seems that it depends from the last update.

I have the same problem. I cannot edit my templates since this error. It seems that it depends from the last update.
Webonique
24 Posts
Webonique posted this 14 December 2015

What I do now: I go to themler.com and go to download online.
There I get my template, adjust it and download a new zip and install it in joomla!

I know it isn't the way it should be but untill they finally fix this bug it is my only way!!!!!

What I do now: I go to themler.com and go to download online. There I get my template, adjust it and download a new zip and install it in joomla! I know it isn't the way it should be but untill they finally fix this bug it is my only way!!!!!
LGWeb
140 Posts
LGWeb posted this 14 December 2015

Same here..

Same here..
LGWeb
140 Posts
LGWeb posted this 14 December 2015

I have the zip file installed to a live Wordpress Site.. I can't make edits in Themler.. Server Unavailable.

I have the zip file installed to a live Wordpress Site.. I can't make edits in Themler.. Server Unavailable.
Webonique
24 Posts
Webonique posted this 15 December 2015

But you made it in Themler?? Then you must have downloaded the zip-file
So it must be in your themes....

But you made it in Themler?? Then you must have downloaded the zip-file So it must be in your themes....
Marco
171 Posts
Marco posted this 15 December 2015

This f*** Problem should be fixed instantly!
It could not be, that i need to give access to my pages (the problem exists on more then 7 pages, yet!)

This f*** Problem should be fixed instantly! It could not be, that i need to give access to my pages (the problem exists on more then 7 pages, yet!)
Support Team posted this 16 December 2015

Hi guys,

Sorry for the delay.
We investigated this issue properly.
Now everything should work fine.

Could you please try to reproduce the issue and let us know the result.

We're waiting for your feedback.

Thanks,
Ivan

Hi guys, Sorry for the delay. We investigated this issue properly. Now everything should work fine. Could you please try to reproduce the issue and let us know the result. We're waiting for your feedback. Thanks, Ivan
Webonique
24 Posts
Webonique posted this 16 December 2015

Haleluja! It is working again! Saves me a lot of work and tears!

Haleluja! It is working again! Saves me a lot of work and tears!

Last edited 16 December 2015 by Webonique

Marco
171 Posts
Marco posted this 17 December 2015

japp. can confirm, too...
works fine again...

japp. can confirm, too... works fine again...
rickard2
3 Posts
rickard2 posted this 13 April 2016

I have this issue constantly now last couple of days.

I have this issue constantly now last couple of days.
Support Team
Support Team posted this 13 April 2016

Hi,

Please create a separate private topic with the access to your site back end so we could investigate the issue.

Sincerely,
Hella

Hi, Please create a separate private topic with the access to your site back end so we could investigate the issue. Sincerely, Hella
You must log in or register to leave comments