search module compatibility Issues

peterkovacssoft
43 Posts
peterkovacssoft posted this 10 December 2014

the problem would be that the text in the search button does not appear in Firefox 33.1, the text in label text that is not to default search word and internet explorer 11.0.9 not god.

Thank you in advance for your answers

the problem would be that the text in the search button does not appear in Firefox 33.1, the text in label text that is not to default search word and internet explorer 11.0.9 not god. Thank you in advance for your answers

Last edited 12 December 2014 by Support Team

Vote to pay developers attention to this features or issue.
5 Comments
Order By: Standard | Newest
Support Team
Support Team posted this 11 December 2014

Hi,

That is the default search control or you are using some module from your CMS? Could you please provide a link to your site or theme if the issue is visible in theme.

Sincerely,
Hella
BillionDigital Team

Hi, That is the default search control or you are using some module from your CMS? Could you please provide a link to your site or theme if the issue is visible in theme. Sincerely, Hella BillionDigital Team
peterkovacssoft
43 Posts
peterkovacssoft posted this 12 December 2014

Hi,
joomla default search and for some reason the themler for Firefox crashes constantly.

Hi, joomla default search and for some reason the themler for Firefox crashes constantly.
peterkovacssoft
43 Posts
peterkovacssoft posted this 12 December 2014

solved the problem of the problem was that Firefox has detected a small search box and therefore did not appear in the text and put a higher pair px already works well

solved the problem of the problem was that Firefox has detected a small search box and therefore did not appear in the text and put a higher pair px already works well
Bob the Goat
10 Posts
Bob the Goat posted this 13 September 2017

I was having an issue with this also. I believe I also figured out another way of fixing it. The Input padding was, I believe, pushing the text out of the view of the input form. So I removed all padding from the Input form. I also needed to re-adjust some of the other settings, but it seems to work now.

I was having an issue with this also. I believe I also figured out another way of fixing it. The Input padding was, I believe, pushing the text out of the view of the input form. So I removed all padding from the Input form. I also needed to re-adjust some of the other settings, but it seems to work now.
Support Team
Support Team posted this 14 September 2017

Hi,

Yes, the padding may cause such problems some time. Nice to hear that you have found such solution.

Sincerely,
Hella

Hi, Yes, the padding may cause such problems some time. Nice to hear that you have found such solution. Sincerely, Hella
You must log in or register to leave comments