Horizontal menu submenus not appearing behind section

andrew34
42 Posts
andrew34 posted this 25 May 2016

Here's the site:

http://rapidregisteredagent.com

The sub-menu items of the horizontal menu to the right of the logo do not appear above the picture below them until I scroll down a little.

Here's the site: http://rapidregisteredagent.com The sub-menu items of the horizontal menu to the right of the logo do not appear above the picture below them **until** I scroll down a little.
Vote to pay developers attention to this features or issue.
8 Comments
Order By: Standard | Newest
andrew34
42 Posts
andrew34 posted this 25 May 2016

Also, on this page:

http://rapidregisteredagent.com/about-us/

It's not possible to select the third submenu under "About Us"

Also, on this page: http://rapidregisteredagent.com/about-us/ It's not possible to select the third submenu under "About Us"
amplid
13 Posts
amplid posted this 25 May 2016

Same Problem here.....

http://mmblog.maic-web.ch/

Submenu Position is "relative" and z-index is 100 (just to be safe i tried 100000)

Submenu Position is "relative" and z-index is more than 1

Same Problem here..... http://mmblog.maic-web.ch/ Submenu Position is "relative" and z-index is 100 (just to be safe i tried 100000) ![Submenu Position is "relative" and z-index is more than 1][1] [1]: http://i.imgur.com/iSUwuOq.png
Stagger Lee
1841 Posts
Stagger Lee posted this 26 May 2016

Seems as those Sections are making something. Bring some strange CSS lines.
I checked on my 3 themes and dont have this problem, no sections there.

Seems as those Sections are making something. Bring some strange CSS lines. I checked on my 3 themes and dont have this problem, no sections there.
Support Team
Support Team posted this 26 May 2016

Hi,

Please try to set position relative and z-index about 1000 for the section that includes menu. If that does not help, provide an access to your site back end.

Sincerely,
Hella

Hi, Please try to set position relative and z-index about 1000 for the section that includes menu. If that does not help, provide an access to your site back end. Sincerely, Hella
amplid
13 Posts
amplid posted this 26 May 2016

Hi,

Please try to set position relative and z-index about 1000 for the section that includes menu. If that does not help, provide an access to your site back end.

Sincerely,
Hella

Well....thats the solution...thx to the support! already an z-index of 1 was enougth.....

enter image description here

> Hi, > > Please try to set position relative and z-index about 1000 for the section that includes menu. If that does not help, provide an access to your site back end. > > Sincerely, > Hella Well....thats the solution...thx to the support! already an z-index of 1 was enougth..... ![enter image description here][1] [1]: http://s33.postimg.org/e5u0g4ynj/Fixed.png
Support Team
Support Team posted this 26 May 2016

You are welcome. Feel free to contact us in any other occasion.

Sincerely,
Hella

You are welcome. Feel free to contact us in any other occasion. Sincerely, Hella
vitalii.reznic
8 Posts
vitalii.reznic posted this 27 February 2018

Hi,

Please try to set position relative and z-index about 1000 for the section that includes menu. If that does not help, provide an access to your site back end.

Sincerely,
Hella

Hello. The same problem. I tried to change the Z-index for menu section and for the slidebar section. It didn`t help.
How can I privide an acces to my site back end?

> Hi, > > Please try to set position relative and z-index about 1000 for the section that includes menu. If that does not help, provide an access to your site back end. > > Sincerely, > Hella Hello. The same problem. I tried to change the Z-index for menu section and for the slidebar section. It didn`t help. How can I privide an acces to my site back end?
Support Team
Support Team posted this 27 February 2018

Hi Vitalii,

Please feel free to create a new private topic and describe your issue there.
It's also safe to post your back-end credentials there.

Thanks,
Ivan

Hi Vitalii, Please feel free to create a new private topic and describe your issue there. It's also safe to post your back-end credentials there. Thanks, Ivan
You must log in or register to leave comments