Loging into answers.themler.com Problem

mysteryman
9 Posts
mysteryman posted this 24 July 2016

I've been having this issue for few months now. there is no way to log into answers.themler.com
it keep giving me this message with every browser.

The answers.themler.com page isn't working. Too many redirects.

I can log in to my themler account but when I click on the "Answers" link it gives me error. I can't even read the answers to my questions.

Please let me know if you are aware of this problem.

I've been having this issue for few months now. there is no way to log into answers.themler.com it keep giving me this message with every browser. The answers.themler.com page isn't working. Too many redirects. I can log in to my themler account but when I click on the "Answers" link it gives me error. I can't even read the answers to my questions. Please let me know if you are aware of this problem.
Vote to pay developers attention to this features or issue.
8 Comments
Order By: Standard | Newest
Support Team
Support Team posted this 25 July 2016

Hi,

Please try to disable your browser extensions and anti virus programs along with proxy. If that does not help, please create a screen shot of the F12 >> Console tab if there is any error during loading.

Sincerely,
Hella

Hi, Please try to disable your browser extensions and anti virus programs along with proxy. If that does not help, please create a screen shot of the F12 >> Console tab if there is any error during loading. Sincerely, Hella
mysteryman
9 Posts
mysteryman posted this 28 July 2016

I can only login to your website by using my cellphone. Chrome browser. I tried every browser on my PC and still can't log in to anything. Themler. Com or answers.themler.com.

It keep saying "website can't load. Too many redirects."
I even tried logging in with my mac computer with safari or chrome same thing.

Does anyone have the same problem?

I can only login to your website by using my cellphone. Chrome browser. I tried every browser on my PC and still can't log in to anything. Themler. Com or answers.themler.com. It keep saying "website can't load. Too many redirects." I even tried logging in with my mac computer with safari or chrome same thing. Does anyone have the same problem?

Last edited 28 July 2016 by mysteryman

Support Team
Support Team posted this 28 July 2016

Hi,

Have you tried to clear cookies as suggested in the error message? Let us know if that helps and i case it does not, I'l pass it to our developers.

Sincerely
Hella

Hi, Have you tried to clear cookies as suggested in the error message? Let us know if that helps and i case it does not, I'l pass it to our developers. Sincerely Hella
mysteryman
9 Posts
mysteryman posted this 28 July 2016

I tried cleaning cookies and cache. Still no luck. Sometimes in the url does too many redirects.

I tried cleaning cookies and cache. Still no luck. Sometimes in the url does too many redirects.
Support Team
Support Team posted this 29 July 2016

Hi,

Could you please provide us with the following information:

  1. A Network log:

    • before logging in please open browse developer tool >> switch to Network tab (if you're using Chrome please enable "preserve log" option on the Network tab)
    • reproduce the issue.
  2. Does the issue happen when you login directly at account.billiondigital.com?

Thank you,
Olivia

Hi, Could you please provide us with the following information: 1. A Network log: - before logging in please open browse developer tool >> switch to **Network** tab (if you're using Chrome please enable "preserve log" option on the Network tab) - reproduce the issue. 2. Does the issue happen when you login directly at `account.billiondigital.com`? Thank you, Olivia
mysteryman
9 Posts
mysteryman posted this 29 July 2016

I can log into account.billiondigital.com but once I click on one the answers, it gives me the same error. By the way, I have no problem loging into answers.themler.com by using Tor browser. All the browsers (chrome,safari,Opera,IE) give the same error.

I can log into account.billiondigital.com but once I click on one the answers, it gives me the same error. By the way, I have no problem loging into answers.themler.com by using Tor browser. All the browsers (chrome,safari,Opera,IE) give the same error.
mysteryman
9 Posts
mysteryman posted this 29 July 2016

Problem solved. It was the router setting. Router was set to filter cookies.

Problem solved. It was the router setting. Router was set to filter cookies.
Support Team
Support Team posted this 01 August 2016

Hi,

Nice to hear that the issue is solved. Feel free to contact us in any other occasion.

Sincerely,
Hella

Hi, Nice to hear that the issue is solved. Feel free to contact us in any other occasion. Sincerely, Hella
You must log in or register to leave comments