problems with submenu

arawolf
283 Posts
arawolf posted this 10 January 2017

site test-ararin.be/test1 i have a submenu (klanten) but it doesn't show

site test-ararin.be/test1 i have a submenu (klanten) but it doesn't show
Vote to pay developers attention to this features or issue.
5 Comments
Order By: Standard | Newest
Support Team
Support Team posted this 11 January 2017

Hi,

Set the higher z-index value for the section that contains menu and also set the position to relative.

Sincerely,
Hella

Hi, Set the higher z-index value for the section that contains menu and also set the position to relative. Sincerely, Hella
arawolf
283 Posts
arawolf posted this 11 January 2017

thnxs it seems to work when i set the z-index on the only menu item with a submenu

thnxs it seems to work when i set the z-index on the only menu item with a submenu
Support Team
Support Team posted this 13 January 2017

Hi,

As I can see the menu on the test-ararin.be/test1 does not have subitems at all at this time.
Please let us know if you need our further assistance with this case.

Thank you,
Themler Team

Hi, As I can see the menu on the `test-ararin.be/test1` does not have subitems at all at this time. Please let us know if you need our further assistance with this case. Thank you, Themler Team
arawolf
283 Posts
arawolf posted this 13 January 2017

sorry but the menu with submenu is private. So people need to login. But it works fine.

sorry but the menu with submenu is private. So people need to login. But it works fine.
Support Team
Support Team posted this 13 January 2017

Nice to hear that it works fine now. Let us know if you need our further help.

Sincerely,
Hella

Nice to hear that it works fine now. Let us know if you need our further help. Sincerely, Hella
You must log in or register to leave comments