Problems with OneClickDesign in Joomla

oliver.sartor
26 Posts
oliver.sartor posted this 23 February 2017

Hello, I have a problem with a One Clich design by Themler. If I import this tempalte into Joomla and create two menus with an "external link" and one with an article, I do not come back from the article via the menu to the content of the other menus with the "External Links". You can see the links of the menu in the screenshot "OneClickDesign_1" (it is highlighted in red) . The "Home" menu is the start page. Menu "Home2" and "Home3" each have an anchor, which also works. But when I click on "Home04", the article comes, But as already mentioned when I click again on "Home2" or "Home3", nothing happens. Normally I would have to be redirected to the position of the anchor. The link (it is highlighted in red) you can be seen in the screenshot "OneClickDesign_2". It would be nice if you could give me an aid.
This instruction does not help properly!!
http://answers.themler.com/articles/5582/one-page-design-in-joomla

Best regards
Oliver Sartor

Hello, I have a problem with a One Clich design by Themler. If I import this tempalte into Joomla and create two menus with an "external link" and one with an article, I do not come back from the article via the menu to the content of the other menus with the "External Links". You can see the links of the menu in the screenshot "OneClickDesign_1" (it is highlighted in red) . The "Home" menu is the start page. Menu "Home2" and "Home3" each have an anchor, which also works. But when I click on "Home04", the article comes, But as already mentioned when I click again on "Home2" or "Home3", nothing happens. Normally I would have to be redirected to the position of the anchor. The link (it is highlighted in red) you can be seen in the screenshot "OneClickDesign_2". It would be nice if you could give me an aid. This instruction does not help properly!! http://answers.themler.com/articles/5582/one-page-design-in-joomla Best regards Oliver Sartor
Vote to pay developers attention to this features or issue.
1 Comments
Order By: Standard | Newest
Support Team
Support Team posted this 27 February 2017

Hi,

To load the page using anchor you need to be on that page. So I suggest to use another menu with the full links like http://sitename.com#anchor on the pages that does not have that anchor on it .

Sincerely,
Hella

Hi, To load the page using anchor you need to be on that page. So I suggest to use another menu with the full links like `http://sitename.com#anchor` on the pages that does not have that anchor on it . Sincerely, Hella
You must log in or register to leave comments