Why are my html anchor tags showing on the site as text?

lynnmonk
22 Posts
lynnmonk posted this 16 June 2018

I have created a one-page style site in HTML and am using anchor tags to "turn the page" by clicking on an Icon at the foot of each page to scroll to the next section using the section ID tag. However, when I view my site, the HTML anchor tag is visible when I manually scroll through it. Also, when I first added the HTML it saved it as a text object and I had to edit it to input the correct code. I thought that would have fixed the issue, but it is now displaying the tag in red instead between each section. Is this a bug, or am I doing something wrong?

I have created a one-page style site in HTML and am using anchor tags to "turn the page" by clicking on an Icon at the foot of each page to scroll to the next section using the section ID tag. However, when I view my site, the HTML anchor tag is visible when I manually scroll through it. Also, when I first added the HTML it saved it as a text object and I had to edit it to input the correct code. I thought that would have fixed the issue, but it is now displaying the tag in red instead between each section. Is this a bug, or am I doing something wrong?
Vote to pay developers attention to this features or issue.
1 Comments
Order By: Standard | Newest
Support Team
Support Team posted this 18 June 2018

Hi,

Please provide a link to your site so we could review the code. And point to the exact anchors that are not working.

Sincerely,
Hella

Hi, Please provide a link to your site so we could review the code. And point to the exact anchors that are not working. Sincerely, Hella
You must log in or register to leave comments