Themler doesn't work

armando.gobbi2
4 Posts
armando.gobbi2 posted this 2 weeks ago

Hi,

since this afternoon themler doesn't work on Joomla.
when I click on "edit template" (img attached) themler doesn't run and remains a blank page.
what's the problem???!!!!

Hi, since this afternoon themler doesn't work on Joomla. when I click on "edit template" (img attached) themler doesn't run and remains a blank page. what's the problem???!!!!

Last edited 2 weeks ago by Support Team

Vote to pay developers attention to this features or issue.
33 Comments
Order By: Standard | Newest
apps5
9 Posts
apps5 posted this 2 weeks ago

Same Problem...
Following...

Same Problem... Following...
armando.gobbi2
4 Posts
armando.gobbi2 posted this 2 weeks ago

Same Problem...
Following...

Joomla??

> Same Problem... > Following... Joomla??
apps5
9 Posts
apps5 posted this 2 weeks ago

Yes Joomla. Tryed on diffrent Sites... Same Problem!

Yes Joomla. Tryed on diffrent Sites... Same Problem!
Sobhi
1 Posts
Sobhi posted this 2 weeks ago

Same Problem!!!

Same Problem!!!
Zajrakoto
3 Posts
Zajrakoto posted this 2 weeks ago

Same Problem

Same Problem

Last edited 2 weeks ago by Zajrakoto

SpionDaze
8 Posts
SpionDaze posted this 2 weeks ago

I have the same problem too and some front page modules are now showing in another module and article that shouldn't have them.

I have the same problem too and some front page modules are now showing in another module and article that shouldn't have them.
armando.gobbi2
4 Posts
armando.gobbi2 posted this 2 weeks ago

Where is the Support???????

Where is the Support???????
apps5
9 Posts
apps5 posted this 2 weeks ago

Still got the Problem on ALL my Websites.... Cant work...!!

Still got the Problem on ALL my Websites.... Cant work...!!
chrisredeemed
7 Posts
chrisredeemed posted this 2 weeks ago

Same Problem... Sites on Wordpress

Same Problem... Sites on Wordpress
Bayern
120 Posts
Bayern posted this 2 weeks ago

Same Problem

Same Problem
pdg.design
123 Posts
pdg.design posted this 2 weeks ago

Themler not work

Themler not work
frederic11
138 Posts
frederic11 posted this 2 weeks ago

Same problem, i cant work with Themler on ALL MY SITES !

Same problem, i cant work with Themler on ALL MY SITES !
milu.cernochova
18 Posts
milu.cernochova posted this 2 weeks ago

Same problem on Wordpress

Same problem on Wordpress
frederic11
138 Posts
frederic11 posted this 2 weeks ago

Same problem, i cant work with Themler on ALL MY SITES !

On Joomla!

> Same problem, i cant work with Themler on ALL MY SITES ! On Joomla!
web750
2 Posts
web750 posted this 2 weeks ago

Thought it was just me can confirm 2 Wordpress sites cannot access Themler as well just get error codes unless I switch ti PHP 7.2 then get a blank page instead.

Thought it was just me can confirm 2 Wordpress sites cannot access Themler as well just get error codes unless I switch ti PHP 7.2 then get a blank page instead.

Last edited 2 weeks ago by web750

kverweij
24 Posts
kverweij posted this 2 weeks ago

Same problem on joomla themes, can't acces themes with all my websites!!

Same problem on joomla themes, can't acces themes with all my websites!!

Last edited 2 weeks ago by kverweij

pdg.design
123 Posts
pdg.design posted this 2 weeks ago

version 505 not work. but 502 is work me.

version 505 not work. but 502 is work me.
BeauSol Mediasolution
3 Posts
BeauSol Mediasolution posted this 2 weeks ago

OMG! Same problem!

OMG! Same problem!
valzar
5 Posts
valzar posted this 2 weeks ago

https://answers.themler.io/questions/202134/%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%BB%D0%B5%D1%80-%D0%BD%D0%B5-%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%B0%D0%B5%D1%82

https://answers.themler.io/questions/202134/%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%BB%D0%B5%D1%80-%D0%BD%D0%B5-%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%B0%D0%B5%D1%82
Support Team
Support Team posted this 2 weeks ago

Hello,

We are sorry for the issue and will fix it ASAP. Could you please try to switch temporary to http instead of https and also switch off https for the website?

Sincerely,
Nettie

Hello, We are sorry for the issue and will fix it ASAP. Could you please try to switch temporary to http instead of https and also switch off https for the website? Sincerely, Nettie
You must log in or register to leave comments