Weisse Seite beim öffnen von Themler Editor

info@brandewie.de
13 Posts
info@brandewie.de posted this 2 weeks ago

Hallo.
Ich kann Online kein einziges Template mehr bearbeiten. Es erscheint nur noch eine weisse Seite. auf all meinen erstellten Templates.

Hallo. Ich kann Online kein einziges Template mehr bearbeiten. Es erscheint nur noch eine weisse Seite. auf all meinen erstellten Templates.

Last edited 2 weeks ago by Support Team

Vote to pay developers attention to this features or issue.
7 Comments
Order By: Standard | Newest
Support Team
Support Team posted this 2 weeks ago

Hello,

We are sorry for the issue and will fix it ASAP. Could you please try to switch temporary to http instead of https and also switch off https for the website?

Sincerely,
Nettie

Hello, We are sorry for the issue and will fix it ASAP. Could you please try to switch temporary to http instead of https and also switch off https for the website? Sincerely, Nettie
Support Team
Support Team posted this 2 weeks ago

Hello,

We have fixed the issue, please try now. You may need to clear cache if the issue is still present and then try again.

Sincerely,
Nettie

Hello, We have fixed the issue, please try now. You may need to clear cache if the issue is still present and then try again. Sincerely, Nettie
info@brandewie.de
13 Posts
info@brandewie.de posted this 2 weeks ago

Ohne https gehts, wo ist denn das Prolem?

Ohne https gehts, wo ist denn das Prolem?
Claudia Krug
5 Posts
Claudia Krug posted this 2 weeks ago

Hello,

same issue here after update Wordpress to WP 5.4.2. (Themler Version: 1.0.538)
A blank white page is shown. I tried some of the solutions for WP 4.3 and others - nothing worked.
Another 10 sites are awaiting ... all online and not possible to change SSL (http <-> https).

It would be great if there wouldn't always be that chaos when updating WP - maybe a simple (!) solution posted for everyone?

Please help!
Thanks and best wishes
Claudia

Hello, same issue here after update Wordpress to WP 5.4.2. (Themler Version: 1.0.538) A blank white page is shown. I tried some of the solutions for WP 4.3 and others - nothing worked. Another 10 sites are awaiting ... all online and not possible to change SSL (http <-> https). It would be great if there wouldn't always be that chaos when updating WP - maybe a simple (!) solution posted for everyone? Please help! Thanks and best wishes Claudia
Support Team
Support Team posted this 2 weeks ago

Hello,

Could you please check now?

Gina
Themler Support

Hello, Could you please check now? Gina Themler Support
Claudia Krug
5 Posts
Claudia Krug posted this 2 weeks ago

Wao, thank you! How did you do it???
Best wishes
Claudia

Wao, thank you! How did you do it??? Best wishes Claudia
Support Team
Support Team posted this 2 weeks ago

Hello,

Thanks for your feedback. Actually, our developers have fixed an SSL-related issue.

Sincerely,
Nettie

Hello, Thanks for your feedback. Actually, our developers have fixed an SSL-related issue. Sincerely, Nettie
You must log in or register to leave comments