The product filter Advanced AJAX Product Filters just flashes and disappears

milu.cernochova
22 Posts
milu.cernochova posted this 21 September 2020

Hi, I have on wordpress woocommerce installed plugin Advanced AJAX Product Filters, but when loading the page the plugin just flashes and disappears. It is located in the right place in the primary widget...

You can see it here: http://navrh1.nt.cz/kategorie-produktu/tenzometricke-snimace-zatizeni/

Do you know why the plugin disappears?
Thank you so much.

Hi, I have on wordpress woocommerce installed plugin Advanced AJAX Product Filters, but when loading the page the plugin just flashes and disappears. It is located in the right place in the primary widget... You can see it here: [http://navrh1.nt.cz/kategorie-produktu/tenzometricke-snimace-zatizeni/][1] Do you know why the plugin disappears? Thank you so much. [1]: http://navrh1.nt.cz/kategorie-produktu/tenzometricke-snimace-zatizeni/

Last edited 21 September 2020 by milu.cernochova

Vote to pay developers attention to this features or issue.
5 Comments
Order By: Standard | Newest
Support Team
Support Team posted this 21 September 2020

Hello Miluše,

Please, try steps below and check if this plugin works after each step:

1) update your themler theme to version 511
2) disable 3rd party plugins
3) test standard WP theme

Gina
Themler Support

Hello Miluše, Please, try steps below and check if this plugin works after each step: 1) update your themler theme to version 511 2) disable 3rd party plugins 3) test standard WP theme Gina Themler Support
milu.cernochova
22 Posts
milu.cernochova posted this 21 September 2020

I tried all the points:
1) I made the theme in version 511
2) I tried to disable 3rd party plugins - it didn't solve the problem
3) I tested standard WP theme and it works ok!

I tried all the points: 1) I made the theme in version 511 2) I tried to disable 3rd party plugins - it didn't solve the problem 3) I tested standard WP theme and it works ok!
Support Team
Support Team posted this 4 weeks ago

Hello Miluše,

I apologize for the delay.

This issue was reported to the developers and is in queue. But issues related to compatibility with 3rd party plugins has low priority, thus I can't give you any timeline here, unfortunately.

Gina
Themler support

Hello Miluše, I apologize for the delay. This issue was reported to the developers and is in queue. But issues related to compatibility with 3rd party plugins has low priority, thus I can't give you any timeline here, unfortunately. Gina Themler support
milu.cernochova
22 Posts
milu.cernochova posted this 4 weeks ago

Hello, I have already solved the problem. It was my fault. I didn't notice that I had a hidden primary widget for full screen and at the same time created a second primary widget that wasn't hidden.
Now it's working as it should.
Thank you and I'm sorry.

Hello, I have already solved the problem. It was my fault. I didn't notice that I had a hidden primary widget for full screen and at the same time created a second primary widget that wasn't hidden. Now it's working as it should. Thank you and I'm sorry.
Support Team
Support Team posted this 4 weeks ago

Thank you for letting us know the result.

Gina

Thank you for letting us know the result. Gina
You must log in or register to leave comments