1064 Error in Joomla

jls
7 Posts
jls posted this 2 weeks ago

Hi, Why I get a 1064 error when I use themler in my Joomla site (even when I try to use the internal Joomla component)? It's happened when I try the search site function.

"1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near ') AND a.value LIKE '%"alias":"location"%'' at line 5
"

Site is : gindex.co.il

Hi, Why I get a 1064 error when I use themler in my Joomla site (even when I try to use the internal Joomla component)? It's happened when I try the search site function. *"1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near ') AND a.`value` LIKE '%"alias":"location"%'' at line 5 "* Site is : gindex.co.il
Vote to pay developers attention to this features or issue.
11 Comments
Order By: Standard | Newest
jls
7 Posts
jls posted this yesterday

Hi, I'm waiting for the answer, thank you!

Hi, I'm waiting for the answer, thank you!
jls
7 Posts
jls posted this 3 days ago

Hi, i created access to the site, how can i send it to your team? Is regular users can see this thread?
Also i have a listings problem i mention before ,(the problem is when i try to open some option list like these filters on the right bar, they make some white screen, and the page must be refreshed F5. Its only happend with themler theme.) I use jqueryeasy plugin to solve this issue but it makes many other issues instead. If we already let developers working on this site, lets fix this problem all together. If you want to reproduce this problem, just disable jqueryeasy plugin and try to open any list, you going to see the white page immidiately. Let me know how to send you the access u.n. and password.
Best regards,
Mark

Hi, i created access to the site, how can i send it to your team? Is regular users can see this thread? Also i have a listings problem i mention before ,(the problem is when i try to open some option list like these filters on the right bar, they make some white screen, and the page must be refreshed F5. Its only happend with themler theme.) I use jqueryeasy plugin to solve this issue but it makes many other issues instead. If we already let developers working on this site, lets fix this problem all together. If you want to reproduce this problem, just disable jqueryeasy plugin and try to open any list, you going to see the white page immidiately. Let me know how to send you the access u.n. and password. Best regards, Mark
Support Team
Support Team posted this 6 days ago

This case needs to be researched by the developers, seems like the request to the database is not correct.
I will assign it to them.

Could you please also provide temporary access to the site?

Gina
Themler Support

This case needs to be researched by the developers, seems like the request to the database is not correct. I will assign it to them. Could you please also provide temporary access to the site? Gina Themler Support
jls
7 Posts
jls posted this 2 weeks ago

No, the error remains, the capture is from prostar template shows that when used, is all working fine.
I have plugin installed to solve some JQUERY problem (caused by themler template as well, maybe we try to solve it later if you can help) but even if this plugin disabled, the problem persist...

No, the error remains, the capture is from prostar template shows that when used, is all working fine. I have plugin installed to solve some JQUERY problem (caused by themler template as well, maybe we try to solve it later if you can help) but even if this plugin disabled, the problem persist...
Support Team
Support Team posted this 2 weeks ago

Themler v 517 works with PHP 7.4.
But any extra plugins or special configuration may work with Protostar but not with Themler.

So now the error doesn't appear but the search itself doesn't give any results, correct? (based on what I see on your screenshot)

Gina
Themler support

Themler v 517 works with PHP 7.4. But any extra plugins or special configuration may work with Protostar but not with Themler. So now the error doesn't appear but the search itself doesn't give any results, correct? (based on what I see on your screenshot) Gina Themler support
jls
7 Posts
jls posted this 2 weeks ago

Hi,

Sorry to report but the problem didn't solved...

Maybe it have some connection to my change of PHP version from 5.4 to 7.4? But still how the search works fine with prostar template...

Hi, Sorry to report but the problem didn't solved... Maybe it have some connection to my change of PHP version from 5.4 to 7.4? But still how the search works fine with prostar template...
Support Team
Support Team posted this 2 weeks ago

I have updated your theme to version 517 and attached.

Gina
Themler Support

I have updated your theme to version 517 and attached. Gina Themler Support
jls
7 Posts
jls posted this 2 weeks ago

Hi, I added a joomla search module to the left column, and attached the theme here.
(Also when I use joomla template (like "prostar", everything work fine.)

Hi, I added a joomla search module to the left column, and attached the theme here. (Also when I use joomla template (like "prostar", everything work fine.)
Support Team
Support Team posted this 2 weeks ago

I get the error using the search field in the right sidebar. Is it standard Joomla search or are you using 3rd party plugin?
Could you please attach your theme, I will update it to 517 so we could test?

Gina
Themler Support

I get the error using the search field in the right sidebar. Is it standard Joomla search or are you using 3rd party plugin? Could you please attach your theme, I will update it to 517 so we could test? Gina Themler Support
jls
7 Posts
jls posted this 2 weeks ago

Hi, Just use search from homepage or right column.
Tried from 2 pc-s and a smartphone + Chrome, FF, IE... i don't see you used search function in the address bar.

I use Ver 456.

Hi, Just use search from homepage or right column. Tried from 2 pc-s and a smartphone + Chrome, FF, IE... i don't see you used search function in the address bar. I use Ver 456.
Support Team
Support Team posted this 2 weeks ago

Hello,

1) How can I reproduce this issue? I tried searching for "dinner" and can't see any error:

Screenshot-1.png

2) Do you use Themler version 517?

Gina
Themler Support

Hello, 1) How can I reproduce this issue? I tried searching for "dinner" and can't see any error: !Screenshot-1.png! 2) Do you use Themler version 517? Gina Themler Support
You must log in or register to leave comments