SERVER ERROR

swifttwin
2 Posts
swifttwin posted this 17 December 2020

For over an hour now I keep getting an error while using themler on wordpress both offline and online when I am trying to update. It keeps popping up: Server Error Bad Gateway
https://generator-de.themler.io/render

Kindly assist.

For over an hour now I keep getting an error while using themler on wordpress both offline and online when I am trying to update. It keeps popping up: **Server Error Bad Gateway** https://generator-de.themler.io/render Kindly assist.
Vote to pay developers attention to this features or issue.
6 Comments
Order By: Standard | Newest
BillyBob
60 Posts
BillyBob posted this 17 December 2020

Reference the thread before the one you posted. Is a reported issues and waiting for response/fix.

https://answers.themler.io/questions/205588/error-bad-gateway

Reference the thread before the one you posted. Is a reported issues and waiting for response/fix. https://answers.themler.io/questions/205588/error-bad-gateway
Support Team
Support Team posted this 17 December 2020

Hello,

The issue has been fixed. If it is still present for you, please try the following:
1) navigate to:
chrome://appcache-internals
find your website and click on 'Remove Item'
2) navigate to:
chrome://settings/clearBrowserData
select 'Cached images and files ' and click on 'Clear Data' (please don't check other check-boxes).
3) Reload your Themler Editor.

Sincerely,
Nettie

Hello, The issue has been fixed. If it is still present for you, please try the following: 1) navigate to: chrome://appcache-internals find your website and click on 'Remove Item' 2) navigate to: chrome://settings/clearBrowserData select 'Cached images and files ' and click on 'Clear Data' (please don't check other check-boxes). 3) Reload your Themler Editor. Sincerely, Nettie
swifttwin
2 Posts
swifttwin posted this 17 December 2020

Many thanks.

Many thanks.
Support Team
Support Team posted this 18 December 2020

You are welcome!

Sincerely,
Nettie

You are welcome! Sincerely, Nettie
tomfors111
1 Posts
tomfors111 posted this 25 December 2020

Hello,

The issue has been fixed. If it is still present for you, please try the following:
1) navigate to:
chrome://appcache-internals
find your website and click on 'Remove Item'
2) navigate to:
chrome://settings/clearBrowserData
select 'Cached images and files ' and click on 'Clear Data' (please don't check other check-boxes).
3) Reload your Themler Editor.

Sincerely,
Nettie

Unfortunately, the problem has not yet been fixed.

> Hello, > > The issue has been fixed. If it is still present for you, please try the following: > 1) navigate to: > chrome://appcache-internals > find your [website][1] and click on 'Remove Item' > 2) navigate to: > chrome://settings/clearBrowserData > select 'Cached images and files ' and click on 'Clear Data' (please don't check other check-boxes). > 3) Reload your Themler Editor. > > Sincerely, > Nettie Unfortunately, the problem has not yet been fixed. [1]: https://www.rocketbags.co.uk/
Support Team
Support Team posted this 25 December 2020

Hello,

Is it present both online and in the desktop version at the moment?
For Themler Desktop please try the following:
1) close Themler
2) open Windows Explorer and type %LocalAppData% in the address bar
3) find & rename Themler directory
4) start Themler again

Sincerely,
Nettie

Hello, Is it present both online and in the desktop version at the moment? For Themler Desktop please try the following: 1) close Themler 2) open Windows Explorer and type %LocalAppData% in the address bar 3) find & rename Themler directory 4) start Themler again Sincerely, Nettie
You must log in or register to leave comments