Themler dont show the toolbar in the top

ideosiete
30 Posts
ideosiete posted this 14 February 2023

Themler dont show the toolbar in the top, some preblen with my hosting or another solution?

Themler dont show the toolbar in the top, some preblen with my hosting or another solution?
Vote to pay developers attention to this features or issue.
16 Comments
Order By: Standard | Newest
sales159
1 Posts
Is Solution
sales159 posted this 15 February 2023

Once of my customers is having the same problem. This appears to only be an issue on windows-based computers. Everything works fine when accessing via my iMac.

Once of my customers is having the same problem. This appears to only be an issue on windows-based computers. Everything works fine when accessing via my iMac.
Support Team
Support Team posted this 15 February 2023

Hello,

Do you mean the ribbon on the top from Themler UI? It can happen theoretically, that some rather old theme has been imported, and it needs to be updated. Could you please provide some screenshots showing the issue?

Sincerely,
Nettie

Hello, Do you mean the ribbon on the top from Themler UI? It can happen theoretically, that some rather old theme has been imported, and it needs to be updated. Could you please provide some screenshots showing the issue? Sincerely, Nettie
albertr
3 Posts
albertr posted this 23 February 2023

Maybe the same problem. Using the HTML template. The top shows an empty bar. Screenshots from 2 different attempts
The empty template was just installed, the other one was ok before but not any more.

Maybe the same problem. Using the HTML template. The top shows an empty bar. Screenshots from 2 different attempts The empty template was just installed, the other one was ok before but not any more.

Last edited 24 February 2023 by albertr

Support Team
Support Team posted this 24 February 2023

Hello,

Do you get the issue on your website or with Themler desktop for HTML? Have you updated the theme to v.559?

Sincerely,
Nettie

Hello, Do you get the issue on your website or with Themler desktop for HTML? Have you updated the theme to v.559? Sincerely, Nettie
albertr
3 Posts
albertr posted this 27 February 2023

The issue is on the website. Desktop works normal

The issue is on the website. Desktop works normal
ariel.jarczewski2
3 Posts
ariel.jarczewski2 posted this 27 February 2023

I got the same issue, I am not sure but I think it started after update wordpress to ver. 6.1 . Roll back wordpress core to previos version not fix the problem. Themler version 550 so, not so old.

Sincerely,
Ariel

I got the same issue, I am not sure but I think it started after update wordpress to ver. 6.1 . Roll back wordpress core to previos version not fix the problem. Themler version 550 so, not so old. Sincerely, Ariel
Support Team
Support Team posted this 27 February 2023

Hello Ariel,

Could you please specify if the issue has appeared after some kind of update or other specific change?

Sincerely,
Nettie

Hello Ariel, Could you please specify if the issue has appeared after some kind of update or other specific change? Sincerely, Nettie
ariel.jarczewski2
3 Posts
ariel.jarczewski2 posted this 27 February 2023

I'm not sure but as I thoute it started after update wordpress to 6.1 but later downgrade wordpress to previous version 5.8 but toolbar isn't loading so updates doesn't metter. I think it something with windows 10 and later becouse i take look now from widnows 7 and it works normally but when i start it on windows 10, widnows 11 it not work ( Chrom, Firefox).

Sorry for my English

I'm not sure but as I thoute it started after update wordpress to 6.1 but later downgrade wordpress to previous version 5.8 but toolbar isn't loading so updates doesn't metter. I think it something with windows 10 and later becouse i take look now from widnows 7 and it works normally but when i start it on windows 10, widnows 11 it not work ( Chrom, Firefox). Sorry for my English
Support Team
Support Team posted this 28 February 2023

Hello,

We have asked our developers to look into this issue ASAP and will update this topic as soon as there are any news.

Sincerely,
Nettie

Hello, We have asked our developers to look into this issue ASAP and will update this topic as soon as there are any news. Sincerely, Nettie
laertsky
19 Posts
laertsky posted this 28 February 2023

I also confirm the issue! I ask for an urgent solution!

I also confirm the issue! I ask for an urgent solution!
ariel.jarczewski2
3 Posts
ariel.jarczewski2 posted this 28 February 2023

I tested it on firefox older version 9.4 and it work properly, so its something with browsers update.

I tested it on firefox older version 9.4 and it work properly, so its something with browsers update.
Support Team
Support Team posted this 01 March 2023

Hello,

Looks like the issue has appeared with the latest Chrome version and is related to http/https encryption. Please try using https on your hosting. Alternatively you may consider using an older Chrome version or Firefox.

Sincerely,
Nettie

Hello, Looks like the issue has appeared with the latest Chrome version and is related to http/https encryption. Please try using https on your hosting. Alternatively you may consider using an older Chrome version or Firefox. Sincerely, Nettie
ideosiete
30 Posts
ideosiete posted this 15 March 2023

I have reviewed the situation and apparently the host could be a cause because I open the pages and other hosting providers and they work, but when I report they tell me that everything works perfectly. I have tried with other operating systems and it does not work, even with mac. I will try linux as the last option and I will comment.

I have reviewed the situation and apparently the host could be a cause because I open the pages and other hosting providers and they work, but when I report they tell me that everything works perfectly. I have tried with other operating systems and it does not work, even with mac. I will try linux as the last option and I will comment.
ideosiete
30 Posts
ideosiete posted this 15 March 2023

I am going to tell you how he solved the situation: I downloaded the web browser: "Epic Privacy Browser" I have version 104.0.5 of 32 bits.

Perhaps they should allow the cookies of the site they are going to edit in the configuration and so far I have been able to do it without a problem and I can now edit all the sites.

I am going to tell you how he solved the situation: I downloaded the web browser: "Epic Privacy Browser" I have version 104.0.5 of 32 bits. Perhaps they should allow the cookies of the site they are going to edit in the configuration and so far I have been able to do it without a problem and I can now edit all the sites.
Pierre665
63 Posts
Pierre665 posted this 23 March 2023

Hello,

It would still be nice to have Themler running on Google Chrome.

Browser usage around the world :

Google Chrome 77.03%
Safari 8.87%
Mozilla Firefox 7.69%
Microsoft Edge 5.83%
Internet Explorer 2.15%
Opera 2.43%

Regards,

Pierre

Hello, It would still be nice to have Themler running on Google Chrome. Browser usage around the world : Google Chrome 77.03% Safari 8.87% Mozilla Firefox 7.69% Microsoft Edge 5.83% Internet Explorer 2.15% Opera 2.43% Regards, Pierre
marukariusa
2 Posts
marukariusa posted this 5 weeks ago

This is one of the coolest websites I've ever seen. The articles posted on this website fnf are very qualified and have a lot of useful information in many fields.

This is one of the coolest websites I've ever seen. The articles posted on this website [fnf][1] are very qualified and have a lot of useful information in many fields. [1]: https://fnfgo.io
You must log in or register to leave comments