When I insert adsense code in HTML area in the themler and clcik OK button, my code is changed! Why!

ssharma
25 Posts
ssharma posted this 04 May 2016

Hi guys

As always software is superb! I have an issue though!

Please refer to the two attached pictures.

Top one is correct code that I copy from my google account.

Second (bottom) is the incorrect code after I press OK in the HTML edit box in the themler! It changes the code by itself! It should not happen! Please help.
Thanks
Subodh

correct-actual.png
incorrect-changed.png

Hi guys As always software is superb! I have an issue though! Please refer to the two attached pictures. Top one is correct code that I copy from my google account. Second (bottom) is the incorrect code after I press OK in the HTML edit box in the themler! It changes the code by itself! It should not happen! Please help. Thanks Subodh!correct-actual.png!!incorrect-changed.png!
Vote to pay developers attention to this features or issue.
9 Comments
Order By: Standard | Newest
Support Team
Support Team posted this 05 May 2016

Hi,

Try to use the CMS Code control.
Let us know if it works better.

Sincerely,
Hella

Hi, Try to use the CMS Code control. Let us know if it works better. Sincerely, Hella
ssharma
25 Posts
ssharma posted this 05 May 2016

Hi Hella, team

Code is staying good after I used the CMS Code control. It is not changing! (Good sign! )Once I go live on my actual website, I will update you guys if ads are actually working alright. :)

Thanks a lot for your help.

You guys Rock!

Subodh

Hi Hella, team Code is staying good after I used the CMS Code control. It is not changing! (Good sign! )Once I go live on my actual website, I will update you guys if ads are actually working alright. :) Thanks a lot for your help. You guys Rock! Subodh
Support Team
Support Team posted this 06 May 2016

Hi,

You are welcome. Please let us know if you need our further assistance.

Sincerely,
Hella

Hi, You are welcome. Please let us know if you need our further assistance. Sincerely, Hella
ssharma
25 Posts
ssharma posted this 06 May 2016

Hi Hella

UPDATE: Sorry, I don't know the reason yet but my ads are not showing in the sidebars (above and below cms content). neither in themler nor on a live website. Hopefully I will find it and update here. meanwhile if you guys work on something please reply this thread, please ! Thanks. Subodh

Hi Hella UPDATE: Sorry, I don't know the reason yet but my ads are not showing in the sidebars (above and below cms content). neither in themler nor on a live website. Hopefully I will find it and update here. meanwhile if you guys work on something please reply this thread, please ! Thanks. Subodh
Support Team
Support Team posted this 10 May 2016

Hi,

Maybe the issue is in the code? Does it work in your site with any other template? Also have you tried to add it as the widget within your WP admin?
If that does not help, attach your theme to the ticket (export it with the editor included).

Sincerely,
Hella

Hi, Maybe the issue is in the code? Does it work in your site with any other template? Also have you tried to add it as the widget within your WP admin? If that does not help, attach your theme to the ticket (export it with the editor included). Sincerely, Hella
desterradomgh
2 Posts
desterradomgh posted this 10 May 2016

Hola ssharma: Yo tenía el mismo problema y lo resolví de esta forma:
La publicidad la tengo en una “columns”, puse dentro un “container” y dentro un “Block”.
En el “Block” coloqué la publicidad (script) en “Content”.
Editas el Block si lo deseas.
Hasta el momento no me ha agregado más código.
Espero que permanezca así.
Buen día.

(Translator)
Hello ssharma: I had the same problem and solved it this way:
Advertising have it in a "columns”, put within "container" and within "Block “.
In the " Block" I put advertising (script) on "Content “.
Block edit as desired.
So far you have not added me more code.
I hope to remain so.
Good day.

Hola ssharma: Yo tenía el mismo problema y lo resolví de esta forma: La publicidad la tengo en una “columns”, puse dentro un “container” y dentro un “Block”. En el “Block” coloqué la publicidad (script) en “Content”. Editas el Block si lo deseas. Hasta el momento no me ha agregado más código. Espero que permanezca así. Buen día. (Translator) Hello ssharma: I had the same problem and solved it this way: Advertising have it in a "columns”, put within "container" and within "Block “. In the " Block" I put advertising (script) on "Content “. Block edit as desired. So far you have not added me more code. I hope to remain so. Good day.

Last edited 10 May 2016 by desterradomgh

ssharma
25 Posts
ssharma posted this 19 May 2016

Hi desterradomgh, thanks alot for your help. I am trying it and will update here
@Hella: widgets works perfectly on the sidebars. Code works perfectly if I go and add it in the individual pages in WP admin. But then I have to add individually each time I put up a post or page. I want to do it in the Themler so that it is there for once and all.

I could not work on it last 2 weeks. so will update further as I progress

Hi desterradomgh, thanks alot for your help. I am trying it and will update here @Hella: widgets works perfectly on the sidebars. Code works perfectly if I go and add it in the individual pages in WP admin. But then I have to add individually each time I put up a post or page. I want to do it in the Themler so that it is there for once and all. I could not work on it last 2 weeks. so will update further as I progress
ssharma
25 Posts
ssharma posted this 19 May 2016

Finally! adding WP widget area directly into the above and below content bars is working good!
@Hella: I still feel that it a workaround and HTML code should not be modified and CMS code shouls ot stay blank. All though I have solved my issue but for long run I will say it is a check to be don

Nevertheless, thanks for the great work by you guys!

Thanks desterradomgh for giving a clue and a subsequent success :)

Subodh

Finally! adding WP widget area directly into the above and below content bars is working good! @Hella: I still feel that it a workaround and HTML code should not be modified and CMS code shouls ot stay blank. All though I have solved my issue but for long run I will say it is a check to be don Nevertheless, thanks for the great work by you guys! Thanks desterradomgh for giving a clue and a subsequent success :) Subodh
ssharma
25 Posts
ssharma posted this 20 May 2016

By the way my website is http://subodhsharma.com

By the way my website is http://subodhsharma.com
You must log in or register to leave comments