Themler v.295 Hot-Fix Update (6-May-2016)

Support Team
Support Team posted this 06 May 2016

Hi everyone,

We've updated Themler from the current Beta version.
The new version is 295.
Here is a list of fixes included in this Themler hot-fix update:

Fixes:

  • Fixed crash with applying Posts preset with Category when no category present for preset item.
  • Fixed issue with Slider height on mobile phones (ios, Android).
  • Fixed issue with code visible after adding a video.
  • Fixed issue with applying Sections in some cases.
  • Fixed a few other issues and crashes.

Our developers are still working on the problems with Slider animations and animation of absolute controls (in Slider, Canvas).

Thank you,
Themler Team

Hi everyone, We've updated Themler from the current Beta version. The new version is 295. Here is a list of fixes included in this Themler hot-fix update: [post:78069] Thank you, Themler Team

Last edited 27 May 2016 by Support Team

Vote to pay developers attention to this features or issue.
12 Comments
Order By: Standard | Newest
Stagger Lee
1837 Posts
Stagger Lee posted this 08 May 2016

You have some strange problem with old themes using 24 grid system and latest update (295). I mean converting to the new 12 system makes some weird things.
If you go to the columns More options width setting has number of new converted regions. (tex 12). Changing it in options doesnt react, number stays there.

enter image description here

enter image description here

You have some strange problem with old themes using 24 grid system and latest update (295). I mean converting to the new 12 system makes some weird things. If you go to the columns More options width setting has number of new converted regions. (tex 12). Changing it in options doesnt react, number stays there. ![enter image description here][1] ![enter image description here][2] [1]: http://attachments.answers.billiondigital.com/692/14692/2016-05-08-192753.png [2]: http://attachments.answers.billiondigital.com/693/14693/2016-05-08-192819.png

Last edited 08 May 2016 by Stagger Lee

Stagger Lee
1837 Posts
Stagger Lee posted this 08 May 2016

I managed somehow to delete this value and column is OK on the frontend. (Dont ask how, dont know) But next Save force this number back and layout is ruined again.

I managed somehow to delete this value and column is OK on the frontend. (Dont ask how, dont know) But next Save force this number back and layout is ruined again.
Stagger Lee
1837 Posts
Stagger Lee posted this 08 May 2016

Some update. After more investigation seems as it only influence preview theme, not real theme on the frontend.
I tried to rename preview theme to allow new one to be made, same problem.

Some update. After more investigation seems as it only influence preview theme, not real theme on the frontend. I tried to rename preview theme to allow new one to be made, same problem.
GuPatrolOh3
16 Posts
GuPatrolOh3 posted this 09 May 2016

This update is causing havoc with sections in Joomla CMS pages. Can add, edit but on re-open all gone from the green section.
Btw, this was a clean new website, all content was added from scratch. :(

This update is causing havoc with sections in Joomla CMS pages. Can add, edit but on re-open all gone from the green section. Btw, this was a clean new website, all content was added from scratch. :(
Stagger Lee
1837 Posts
Stagger Lee posted this 09 May 2016

Seems as importing all Header Sections with Slider inside give Error.

Seems as importing all Header Sections with Slider inside give Error.
Stagger Lee
1837 Posts
Stagger Lee posted this 09 May 2016

Cannot add any Section inside header. No matter what option using. From 10-20 try maybe 1 is imported without an error.

Cannot add any Section inside header. No matter what option using. From 10-20 try maybe 1 is imported without an error.
Vitaliy WD
501 Posts
Vitaliy WD posted this 09 May 2016

Hello.

In most cases when I trying to Refresh Content in Themler in most Joomla 3.5.1 templates - I get PHP Error or white screen after refresh.

Can anyone check it?

Here is a example:

enter image description here

Hello. In most cases when I trying to **Refresh Content** in Themler in most **Joomla 3.5.1** templates - I get **PHP Error** or white screen after refresh. Can anyone check it? Here is a example: ![enter image description here][1] [1]: http://s32.postimg.org/5g8pkv4g5/php_error_joomla.png
Stagger Lee
1837 Posts
Stagger Lee posted this 09 May 2016

I have this one too, but instead of Joomla says Drupal. (Drupal theme). Have no clue what problem is.

I have this one too, but instead of Joomla says Drupal. (Drupal theme). Have no clue what problem is.
Vitaliy WD
501 Posts
Vitaliy WD posted this 09 May 2016

Themler team, please pay attention to this issue.
BTW, if we click on "Publish" then theme saves and refreshed properly without errors.

Themler team, please pay attention to this issue. BTW, if we click on "Publish" then theme saves and refreshed properly without errors.
Stagger Lee
1837 Posts
Stagger Lee posted this 09 May 2016

I first got this error in Drupal theme update, and now "Theme is being updated..." for several hours. I guess there is no point to wait anymore. :)
I hit some different problems inside those JSON files and no way I am capable of fixing it easy. But OK, problematic themes are not important for me right now, just some tests. It will hit right one I know.

I delete preview folders as last resort, but problem is in export folder in real theme too. Or on Billiontheme servers, many files are pulled from there.

I first got this error in Drupal theme update, and now "Theme is being updated..." for several hours. I guess there is no point to wait anymore. :) I hit some different problems inside those JSON files and no way I am capable of fixing it easy. But OK, problematic themes are not important for me right now, just some tests. It will hit right one I know. I delete preview folders as last resort, but problem is in export folder in real theme too. Or on Billiontheme servers, many files are pulled from there.
Stagger Lee
1837 Posts
Stagger Lee posted this 09 May 2016

I made one new try and it went OK. Cant explain it.

I made one new try and it went OK. Cant explain it.
Support Team
Support Team posted this 10 May 2016

Hi guys,

If you have any technical issues please create new separate topics where we can ask themes and access to the admin panel. It's impossible to investigate technical issues in the general public topic.

Thank you,
Olivia

Hi guys, If you have any technical issues please create new separate topics where we can ask themes and access to the admin panel. It's impossible to investigate technical issues in the general public topic. Thank you, Olivia
You must log in or register to leave comments