Coding causing errors and warnings

yumasan
13 Posts
yumasan posted this 31 August 2016

I was trying to figure out what was causing my page to go slow so I went to https://validator.w3.org.
I wanted to let you guys know of the errors and warnings that appear to be caused by the themler template.

Attached are the screenshots of the template fonts and the errors.
Please let me know if there is anything I can do to help.

I was trying to figure out what was causing my page to go slow so I went to https://validator.w3.org. I wanted to let you guys know of the errors and warnings that appear to be caused by the themler template. Attached are the screenshots of the template fonts and the errors. Please let me know if there is anything I can do to help.
Vote to pay developers attention to this features or issue.
4 Comments
Order By: Standard | Newest
Support Team
Support Team posted this 01 September 2016

Hi,

Can you please provide link to page with issue?

Thank you,
Themler Team

Hi, Can you please provide link to page with issue? Thank you, Themler Team
yumasan
13 Posts
yumasan posted this 01 September 2016

This is one of them:
http://midwestgca.com/rangerules, each page on this site has those errors.

Thank you.

This is one of them: http://midwestgca.com/rangerules, each page on this site has those errors. Thank you.
Support Team
Support Team posted this 02 September 2016

Hi,

I'm passing this issue with W3C validator to our developers. It will be fixed in the one of the future Themler updates.

But preformance problem on your site not related to W3C validator errors. Look like your site go slow because using third-party plugin which work with fonts.

Can you please Disable all non-standard CMS plugins/modules/components and see if the issue goes away. If so, then slowly enable them one by one until you notice the issue occurring again. This should help to determine if one of the plugins/modules is creating the issue.

Thank you,
Themler Team

Hi, I'm passing this issue with W3C validator to our developers. It will be fixed in the one of the future Themler updates. But preformance problem on your site not related to W3C validator errors. Look like your site go slow because using third-party plugin which work with fonts. Can you please Disable all non-standard CMS plugins/modules/components and see if the issue goes away. If so, then slowly enable them one by one until you notice the issue occurring again. This should help to determine if one of the plugins/modules is creating the issue. Thank you, Themler Team
yumasan
13 Posts
yumasan posted this 02 September 2016

OK, thank you.

OK, thank you.
You must log in or register to leave comments